Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (7)

plakát

Doktor na moři (1955) 

Nádherný, skvělé obsazený film o doktorovi a jeho útrapách na moři.

plakát

7 pádů Honzy Dědka (2012) (pořad) odpad!

Kvality pořadu typu Všechnopárty tato talkshow rozhodně nemá. Respektive krom hostů nemá tento pořad (a hlavně jeho moderátor) žádné viditelné kvality. Jde jen o chabou x-tou napodobeninu, o kterou se televize Prima neúspěšně pokouší ve svém vysílání. Nemohu doporučit.

plakát

Planetes (2003) (seriál) 

První díly byly zprvu ne uplně "normálního" ražení, ale jak se člověk naladí na vlnu myšlenek, tak je to naprosto bezkonkurenční anime a vůbec nejlepší kreslený seriál, co jsem kdy viděl. Moje hodnocení 99% (1% dolu za to, že to nepokračuje dál - zasloužilo by si to víc než jednu sérii).

plakát

Stav beztíže (2009) (seriál) 

Velmi záživný seriál. Po shlédnutí celé série mě zaráží jen to, že tvůrci přemýšlí nad jeho zrušením. Byla by to obrovská škoda a ztráta pro poměrně velkou fanouškovskou základnu. Po půlce série se sice trochu ztrácí svižnost děje (převážně kvůli zdlouhavým flashbackům), ale i tak je to skvělý zážitek. Herecké obsazení je až nezvykle sladěné a nedokážu si představit jinou vhodnější kombinaci herců. Podle mého hodnocení si zaslouží minimálně 90%.

plakát

G-FORCE (2009) 

Film, který jde v zaběhlých kolejích oddychových animáčů. Špionážní pohádky pro děti většinou zaujmou, pobaví a neurazí. Za zmíňku určitě stojí dabérský výkon Nicolase Cage a Penélope Cruz, kteří tento film dělají přístupným i pro dospělé. Jde prostě o film do nepohody, kdy hledáte něco na koukání s dětmi a nechce se Vám u toho přemýšlet.

plakát

Avatar (2009) 

Na to, že jde o jeden z nejprosazovanějších filmů, je Avatar remake starší pohádky o Pocahontas. Stejný příběh, zápletka i konec...Tudíž žádný takový převrat, jak nám bylo tvrzeno. Z grafického hlediska jde o nadprůměrnou záležitost, avšak ani zde se grafici nevyhli spoustě nedodělků typu postavy procházející skrz sebe. Přes tyto všechny neduhy si podle mého názoru zaslouží minimálně 4* protože atmosféra filmu mě prostě dostala.

plakát

Sedm (1995) 

Přes veškerá očekávání mě tento film zklamal. Ve filmu tohoto žánru chybí pořádné napětí (nebo alespoň jeho náznak). Od začátku byl film průhledný a už v polovině bylo jasné, jak to všechno dopadne. V tomto případě ani herecký výkon Morgana Freemana nedokázal zachránit zbytek filmu.