Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (31)

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

Pod hladinou: Obrovské překvapení, vzhledem k tomu, čím televize své diváky pravidelně hostí. Alice Nellis nezklamala - perfektní režie, perfektní scénář, výborné herecké výkony...upozorňuji, že Aňu normálně moc nemusím - tady byla úžasná. Velmi silný příběh, který nutí k zamyšlení a který je uvěřitelný. Oceňuji odvahu České televize zařadit do hlavního vysílacího času těžce psychologický film. Smekám.//100% Lež má rozbité auto: Vystřízlivění. Přiznám se, že jsem čekala do konce filmu, abych viděla, kdo režíroval. Chvílemi primitivní...herecky taky nepřesvědčivé. Mně naprosto nesympatičtí herci - s výjimkou Borise Hybnera a toho malého chlapečka. Sotva průměr.// 50% (jenom proto, že dávají obvykle ještě horší věci) Druhý dech: Já nevím...Příběh podle mě dost nereálný - nechal by to opravdu zajít tak daleko? neměl ulité peníze na dalších účtech? "náhodná" setkání s bývalým zaměstnancem? těžce optimistický konec? podnikání bez kapitálu? Každopádně ze začátku docela dobré, až z toho mrazí, tím koncem to podle mě zkazili. Langmajer slabší, na mě moc přehrával...Petra Hřebíčková skvělá.// 65% (Pořád lepší, než ten divný předchozí díl)

plakát

Bůh masakru (2011) 

Ja nevím...forma divadelní hry zajímavá, jinak mě to nijak neoslovilo. Dabing příšerný - teda doufám, že to byla chyba dabingu a ne hereckých výkonů...Chvilkama mi to připomínalo situační komedie a la Přátelé, které mi jsou cizí. V podstatě jsem se 79 minut jen nudila. Za mě ne.

plakát

Kamarád taky rád (2011) odpad!

Další slabomyslná americká komedie...možná o něco vtipnější než obvykle, ale pořád je to bída. Je mi líto, ale za mě ne.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Jednou za čas je to fajn, jinak se začnete nudit. Opakovaný vtip není vtipem, no. Krom toho, kdyby nechtěli být za každou cenu sprostí, byli by podle mě vtipnější. Ale tak dobrý, jednu hvězdičku ještě přidám za "trojhlavou saň", za "co by klaus nikdy neřekl" a za Igora :)

plakát

Osamělost prvočísel (2010) 

Jsem spokojená. Jeden z mála případů, kdy se mi film líbí víc než kniha. Aktuální témata, dobře vybraní herci, hudba, celkově působivé.

plakát

Serge Gainsbourg: Heroický život (2010) 

Po dlouhé době jsem se v kině nenudila. Velmi originální film, zábavný, dobří herci, dobrá hudba...já nevím, jestli bych našla nějaké mínusy. Tohle je hodně povedené. Akorát by mě zajímalo, kolik krabiček cigeret během natáčení padlo - tam snad není záběr, kde by nikdo nekouřil. :)

plakát

Bílá stuha (2009) 

Film, který donutí člověka přemýšlet. Ačkoliv je černobílý, ukrutně dlouhý a bez hudby, napětí mu nechybí. Jak ho shrnout? Ponurá vesnice, afmosféra strachu...a plno otázek, na které nedostanete odpověď. Pocit úzkosti po zhlédnutí vás jen tak neopustí. Musím pochválit výběr herců - každý se výborně hodí k postavě, kterou představuje. Navíc jsou všichni takoví správně němečtí. :) Výkony dětí jsou bez výjimky excelentní. Nemám co vytknout-tleskám.

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Milé ztvárnění kultovních knížek. Bála jsem se, že to bude průšvih, že to bude působit jako parodie, ale výsledek mě nadchl. Nechápu, jak se jim podařilo sehnat tak vhodné kluky...perfektní.

plakát

Deník nymfomanky (2008) 

Dialogy primitivní, erotika neerotická...i přesto je v tom filmu něco, co mě nutí dát tři hvězdičky. Španělské filmy mám docela ráda, tenhle je další v řadě. Pravda, neurazí, nenadchne, asi by to šlo natočit líp, ale úplná ztráta času to není. Ačkoliv to postrádá hloubku, je to takové...jak to říct...evropské, přirozené. Btw. hlavní herečka je nádherná.