Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Když sem viděl Rockyho procházky po staré čtvrti,slyšel jeho dialogy,brečel sem jak dítě,taková nostalgie se v dnešní době ve filmovém světě noc nevidí,navíc s takovým kouzlem které tomuto snímku moc sluší!A byl tam i Paulie,Apollův trenér,spousty flashbacků,no prostě TOP!-)

plakát

Mravenec Z (1998) 

Já sice nejsem velký příznivec animáků,tohle však byla bomba,vtipná,dívatelná na kterou se jen tak nezapomíná.

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Komedie od které jsem absolutně nic nečekal a pobavila královsky!Fandům 80-tých mohu jen doporučit.Vtipné hlášky,občas nějaký ten sentiment a zamyšlení,naprosto nenáročná záležitost...

plakát

Denní světlo (1996) 

Viggo Mortensen byl hodně srandovní!-)))

plakát

Země policajtů (1997) 

Komorní drama o policajtech je místy zbytečně natáhlé,třeba tápající Sly,přesto zajímavá podívaná a pořádný konec.

plakát

Sejměte Cartera (2000) 

Jsou chvilky kdy se to poněkud vleče,ale pak přijde nějaká ta hláška na účet někoho komu se hlavní hrdina nezamlouvá či naopak a už to zas stojí za to.Akční sekvence v poslední půl hoďce jsou celkem pěkné,hlavně naháněčka po městě a bitka Sly vs.Mickey stojí za to,právě Rourke je největším kladem tohoto filmu,taková šťávička!

plakát

D-Tox (2002) 

Vůbec ne špatný béčkový thriller,postavy doplňující Slye jsou zajímavé,třeba Berenger nebo Robert Patrick,na víkendovou noc v cajku.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Libová akce a jednoduchý příběh nabízejí všechno co budou fanoušci očekávat od druhého dílu až sem,prvního Ramba ale řadím do úplně jiné kategorie,byl prostě nejlepší.Rocky Balboa jako návrat se mi přece jenom líbil daleko víc,sem prostě fanda jiné série.

plakát

Jak dobýt Hollywood... (1997) 

Zas tak hrozné to nebylo,taková lehce zábavná kravinka na jedno podívání.