Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (919)

plakát

Probuzení (1959) 

Zjevení mezi filmy 50. let, ve kterém bandu budovatelsky nadšených svazáčků nahradí trojka flákačů s echthajzlem Vildou v čele, se kterými se tahá nezletilej spratek Jitka. Do Jitky se bohužel zakouká hodnej kluk Tonek, který mezi těmi grázly zapadá do bahna hloub a hloub. Hepáč tam Krejčík nechtěl a já se mu nedivím, stejně se mu nedá věřit. Mimochodem, je to Ten flm, ve kterém Brejška s Kostkou trsaj rokec.

plakát

Spojenec (2006) 

Z banálního přepadení banky se vyklube velmi slušná zápletka, která míří na šmejda, který zbohatl na nacistickým zlatě. Škoda menšího využití Jodie ve vedlejší roli.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Klasický americký přerod nezvladatelnýho spratka v národního hrdinu, který spasí svět před emzáky, tentokrát formou námořní bitvy muzeální bitevní lodě ve spolupráci s osmdesátiletými veterány. Ale slušná komedie s pěkným vizuálem.

plakát

Ambulance (2022) 

Megaloman se zase předvedl. Přepálený je tu všechno - od stopáže až po vizuální smršť - teda kromě logiky, ta místy docela zaostává. Nicméně, je to zábavné a na Eizu se dobře kouká.

plakát

Klan Gucci (2021) 

Začátek filmu byl příjemně zábavný, mezi  dvojicí Gaga-Driver to jiskřilo. Pak se chopilo děvče iniciativy a začalo intrikovat uvnitř rodiny, až to manžela začalo srát a následovalo rozvodové drama, které se mrcha rozhodla rozetnout drsným způsobem. Druhá půlka už zábavná nebyla, zato byla schematická a vlastně docela nudná.

plakát

A tak jsem si vzal řeznici (1993) 

Vtipná a zábavná komedie s mladým Myersem, pěknou Nancy Travis a naprosto šílenou Amandou Plummer.

plakát

Jetski (2022) 

Zase jeden zábavnej film o žralokovi, tak jak to mám rád. Parchanti byli sice k nafackování, jakž-takž sympatická byla jen ta hodná holka a plaváček-černoušek, ale jinak to bylo ke koukání. Jen mě překvapilo, jak dlouho trvalo žralokovi než dorazil - ta haxna s otevřenou zlomeninou tomu slizounovi docela krvácela...  A docela mě šokuje, jaký šeredný zjevy teď obsazují do rolí blonďatejch kurviček.

plakát

Kyslík (2021) 

Nebylo to zlý, ale trochu nedotažený. Nápad docela zajímavý, skutečnost se odhalovala pomalu krůček po krůčku, ale chvílemi jsem se nudil. Lepší by bylo zkrátit ten pobyt v kapsli a naopak trochu otevřít závěr na nové planetě... Nicméně, kdyby byly Melanie v kapsli nahá a film byl natočen před patnácti lety, dal bych 5.

plakát

Velká sázka o malé pivo (1981) (TV film) 

Sledovat ty grázlíky je docela zábavné, ale ten konec s malým pivem mi prostě nesedí. Navíc mi vadí ty písničky, které z toho dělají tak trochu kabaret. Jinak Kaiser je určitě sympatičtější postava než konfident gestapa Harry Jelínek.

plakát

Batman (2022) 

Návrat ke kořenům. Klasický Batman byl původně především detektiv (koneckonců byl jedním ze symbolů DC = Detective Comics), který se neskrýval v kanálech, ale s policií otevřeně spolupracoval. Takže i zde chodí Batman na místa činu a s Gordonem se neschází jen na tajňačku. Není to velkolepá akční podívaná, není tam spousta technologických vychytávek, ale poměrně pomalá noirová detektivka prakticky se všemi klasickými Batmanovými protivníky - jen Joker se šetří na sequel. Pattison se s rolí popasoval dobře, výborná je Zoë v roli Catwoman, Paul Dano jako Riddler je ultramagor k sežrání a Colina Farrella jsem fakt nepoznal.