Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (651)

plakát

47 róninů (2013) 

Odfláknuté, to je přesně to slovo co vystihuje 47 róninů. Chtěl jsem být původně přísnější, ale zase námět se musí ocenit a ten opravdu stojí za to. Nicméně o to více ste dožraný, když je to pak podobným způsobem zprasený.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Prvních pár minut sem trpěl a chtěl to vypnout, říkal jsem si pane bože zase další pokus o znovuoživení legendy tak jako u Batmana. Objektivně sem usoudil a k úcty k legendě Terminátor to vydržel, vyplatilo se. Nakonec se ukázalo, že se jedná o možná komplikované pokračování, ale to už tak bejvá, že se věci zkomplikují, když začnete cestovat časem a měnit osud. Od okamžiku kdy se na scéně objeví postarší Arnold začal mne film zajímat, předznamenávalo to, že se někdo snažil navázat na příběh a zkombinovat všechny předešlé zkazky. Dle mě se to velice povedlo a stejně jako u Promethea nechápu negativní reakce, nic méně člověka ponořeného do jedné či druhé ságy znalého všeho předešlého a člověka schopného imaginace pobaví a rozhodně nezklame. Skvělé, ode mne plný počet bodů!!!

plakát

Memento (2000) 

Memento, s delším odstupem, když ho vidíte znovu zase překvapí. Je to umělecké dílo.

plakát

Interstellar (2014) 

Stále si kladu stejnou otázku, vážně 55. nejoblíbenější film? Jak je to možné, vždyť všichni jsme snad viděli Znamení, Kontakt, 2001 Vesmírnou odyseu, nebo se pletu? Proč o tom vlastně uvažuji? Je to jednoduché, Interstelar je výplodem 12ti letého dítěte fascinovaným zmíněnými filmy, jehož taťka zařídil aby se ty nejlepší scény zkopírovali a nahráli s jinými herci. Další stopy myšlenkových pochodů 12ti letého děcka kupříkladu situace "Pojďme přistát na očividně neobyvatelné planetě bude bžunda ne? Atd. atd. Film zachraňuje až konečné rozuzlení, no je to škoda mocná myšlenka zprzněná neschopností tvořivé imaginace.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Ne pokaždé když se čerpá z nějakého ověřeného zdroje jde o kvalitu, ale v případě Zběsilé cesty jde o hodně kvalitní zážitek!!!! Velký důraz kladu na shlédnutí filmu v původním znění!! Díky za Maxe!! Mel Gipson je mrtev, ať žije Mel Gipson!!

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Možná je to očekáváním, možná je to prostě jen větší nuda než předchozí díly, první síle vzdoru prostě tak nějak chybí šťáva a časté histerické záchvaty hlavní hrdinky mi lezou na nervy, poslední díl si ale nenechám uniknout, jsem zvědavý jak to celé dopadne.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Film od kterého jsem naprosto nic nečekal, ale dočkal se noblesního diváckého zážitku!!! Kdyby byly lístky do kin za kilčo, nejspíše by mi spousta filmů v kině neutekla, nechce se mi platit kinu balík a pak ještě sledovat 15min reklamy a nakonec být zklamaný ze špatného filmu, což by se ale u Strážců Galaxie rozhodne nestalo!! Velká poklona českému dabingu!!!

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

Dost dobře nejlepší film s Nicholsonem, Je neuvěřitelné jak je to celé herecky vyvážené a plné emoci, podobná díla vznikají jen zcela vyjímečně!!!

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Rozhodně povedený kousek, koukatelný zas a znova, bez trapného pocitu klišé z Toma Cruise, ehm no dobře mohli obsadit někoho jiného no ne? Popravdě jsem Toma už lehce přejedený.