Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (513)

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Formálně zajímavé, obsahově... no i kdyby ne prázdné, tak v tomhle konkrétním případě zcela znechucen odmítám luštit, co tím chtěl básník říci. Zfilmování nějaké noční můry jeho neteře může něco doopravdy říct jen a pouze jemu a jeho blízkým, kteří vědí, oč jde... jestli tedy vůbec.

plakát

Acid House (1998) 

Kdysi na Říčkách .. takže jak si z toho mám něco pamatovat?

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Vím, že spekulace typu "Kdyby to byl býval točil..." jsou scestné, ale nemůžu se ubránit dojmu, že Kubrick by toto téma pojal méně popcornově, zato s vážnější tváří.

plakát

Akira (1988) 

Můj dřívější scestnej názor jsem smazal. I když toho hovna byla csfd hodna.

plakát

Aladin (1992) 

♫ I can show you the world / Já ti ukážu svět ♫ ... ta je naše, viď, Klaris =)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tak by mě zajímalo, co by si o tomhle trapném a bezduchém ztvárnění pomyslel Lewis Carroll. Po úvodních 45ti minutách, které mě zaujaly leda svou nudností a nelyričností, jsem se posunul rovnou k finálnímu souboji, po jehož pár minutách jsem film, otráven, vypnul nadobro. Cca odpad. Klasická animovaná Alenka byla krásně pohádková, tohle je jen obyčejný blockbuster. A báytheway... 12ti letý bratr, který už to jednou celé viděl, o tom děl "jo, dobrý, ale že by to bylo něco extra..." a po půl hodině sám navrhoval, abychom tam dali něco jiného.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Neznámé, nenápadné a silně podceněné drama o dětech, které řeší věci náležející dospělým, ale samozřejmě si s nimi vůbec nevědí rady. Poutavé a nevyzpytatelné jako Hard Candy. Velmi jsem zde přehodnotil názor na Justina Timberlakea, hrát umí skvěle.

plakát

Americký vlkodlak v Londýně (1981) 

Můj první horor, bylo mi takových šest... čímž mám namysli, že jsem 3/4 stopáže strávil pod peřinou, ale i tak jsem musel do předloni spát s rozsvíceným světlem ve vedlejším pokoji a otevřenejma dveřma tam. V každým temným rohu jsem pak viděl nejrozličnější monstra a všechna usilovala o můj holý život. Takže dík za krásný dětství.

plakát

Americký zločin (2007) 

Podnětů k vcítění se do Gertrude Baniszewski (Catherine Keener) bylo málo a byly nedostatečné síly.