Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (513)

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Pitva (2022) (epizoda) 

😮 Kdo by si myslel, ze zakladni ingredience na dobre fungujici mystery/horor pribeh odvypraveny v roce 2022 jsou stejne, jako uz desitky let! Tj. staci vzit hrstku hercu v cele s charistamickym zkusenarem, vyuzit lokace hovorici samy za sebe (havarie v dole, patracka v lese, pitevna v masokombinatu) a pomalicku vypravet a budovat napeti. Konec okorenit fajn odhalenim a trochou fyzickeho gore ála Cronenberg. Lahudka.

plakát

Ve při (2023) (seriál) 

Prvnich nekolik dilu je zcela v poradku - budovani zajimavych charakteru a dejist, na kterych se setkavaji. Od poloviny se vsak pribeh zacne roztacet nesmyslnymi spiralami. Scenaristi jiz nedbaji casovych a logických souvislosti. Nektere divne zvraty zustavaji nevysvetleny. Postavy svym chováním odporuji tomu, co rikaji - ano, lze to vysvetlit jejich problematickou psychologii, lec nebyt techto mnohdy zbytecne hloupych rozhodnuti a zvratu (nejvice boli predevsim nesmysl s ownershipem dodavky v case road rage + "zavolala pani, tak vas propoustime"), nemohli by tvurci dej vyturovat na "vyssi otacky", aby to skoncilo nejakym radoby grandioznim finale. Ovsem, je to pruhledne a otravne. Druha polovina je klasickou prehlidkou vypravecovy marnosti. Z 80% na zacatku to spadne na hezkych 30%. Falling down wannabe.

plakát

Hlupák (2014) 

A tohle udajne financovalo ruske Ministerstvo kultury.

plakát

Tohle bude bolet (2022) (seriál) 

Tohle bude bolet nebylo příjemný, a bolelo to.

plakát

Barbar (2022) 

Zprava pro kohokoliv, kdo by se snad mel nechat zmast pozitivnim hodnocenim: neni to nejak extremne spatne natoceny, ale je to desne pitomy, je to uplne o nicem a od poloviny uz to ani neni napinavy

plakát

Rychlejší než smrt (1995) 

Sam Raimi, aka emancipator women power dříve, než to bylo cool. Gene Hackman = mňam.

plakát

Denní směna (2022) 

hvlrd, když je mu 6 let a Day Shift je (i) prvni film, ktery kdy vidi, zaroven (ii) nikdy nevidel zadne upirske filmy, (iii) filmy s camey, (iv) filmy se zvraty, (v) buddy movies, (vi) akcni filmy, (vii) akcni komedie, (viii) akcni filmy s hlaskami, (ix) akcni komedie s lehce parodickymi scenami, (x) upirske filmy s herci s trvalou, (xi) rodinne feel-good happy end filmy, (xii) filmy odehravajici se v kalifornii, (xiii) prepalene netflixovske filmy trvajici 2+ hodiny: 🤩⭐⭐⭐⭐⭐... hvlrd, kdyz Day Shift je 2,578. film, ktery vidi: 💩 🤷 ⭐

plakát

Dark Waters (2019) 

Neni to tolik soudni/pravnicke drama, ale vedle odvypraveni kauzy Tefal/DuPont predevsim příběh muze, pro kterého se boj za dotazeni teto kauzy stal zivotnim poslanim. Very nice.

plakát

Mořská příšera (2022) 

Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze zde Sea Beast dostava prilis velký čoud. Jeste jsem to nevidel vcelku (a neuvidim, sledujeme to s ani ne 2-letym synem, tj. attention span musky octomilky), ale prijde mi to celkem OK. Atraktivni prostredi, par oblud, dobry casting a fajn hlasky. Pro me to ucel plni dobre, není to nijak detinsky, nebo zbytecne natahovany. V klidu 4 hvezdy.

plakát

Tokyo Vice (2022) (seriál) 

Je to celkem dobry, ale trochu me zklamalo, ze po prvni serii zustalo tolik dejovych linii, vcetne te hlavni, nedokonceno. To uz dnes neni možné natocit serial, ktery by nenechaval masivni cliffhangery na druhou radu? Vraťme prosím dobu, kdy sledování navazujicich serii bylo dobrovolne, ne povinne.