Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (149)

plakát

Alexander Veliký (2004) 

U málo kterého filmu se stane, že si stihnete dát 20 a nic vám neuteče. Tohle je jeden z nich. Jeho délka mě naprosto ubíjela, už jsem prosil, ať je konec. Ale než mě to začalo nudit, dalo se na to koukat a bitvy byly dokonce povedené, ale i to povedené se po 140 minutách už musí omrzet..

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Já si vlastně tenhle seriál vůbec nepamatuju, až na to, že sedím na gauči, těším se na Alfa a celou dobu se směju.. Z trouby se line vůně sušenek, na stolku mám džus a vychutnávám každý doušek svého dětství.. Ne, to kecám, ale Alf prostě byl moje citovka :)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Rekapitulace sprostých slov, špinavé hospody a stále to stejné dokola, co se ovšem jen tak neomrzí.. :)

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Po tomhle filmu jsem zjistil, že ani Emma Watson není bohyně.. Kdyby jí byla, tak v takový hovadině nehraje.. Nicméně i tak zachránila apokalypsu od odpadu...

plakát

Avengers (2012) 

Bum bum, prásk a bum. Úžasná podívaná, skvěle zvládnuté triky. Pravda, děj trochu pokulhává, ale kvůli tomu do kina na 3D akční film nechodíme :-) Tempo, efekty, napětí, chvilky humoru + můj oblíbený Iron Man = dokonalý mix, který snad nikoho nemůže nudit. Smekám a klaním se, jeden z nejlepších filmů poslední doby.

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Seriál mého dětství, v té době, kdy jsem na něj koukal, jsem tomu ještě ani nemohl pořádně rozumět a pochopit to. Znovu se na to radši dívat nebudu, už jen když vidím všechny ty obličeje. Ale za ty hodiny, které jsem u toho proseděl, musím dát 5* :D

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Klasická francouzská bejkárna, který zbožňuju. Blbec mě nezklamal, rád se na něj podívám, ale třeba Dablér mě osobně nadchnul o 20% víc. Ovšem i tohle je solidní zábava..

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Hodně velká pecka, u který se můžete prostě bavit, ale na to, abych si ho dal do oblíbených.. zatím ne :)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Naštěstí úplně jiný film, než ten první. Naštěstí byl dostatečně dlouhý. Naštěstí prostě skvělej zážitek. Naštěstí jsem se ani chvíli nenudil. Naneštěstí tam bylo tolik krávovin a blbostí, že musím 1* odebrat. :)