Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (260)

plakát

Fantomas se zlobí (1965) 

Taky perektní jako jednička.. Výborné pokračování výborné série která má v rolích výborné herce a výbornou Režii. Skvělé :)

plakát

Fantomas (1964) 

Tak,tomuhle se říká FRANCOUZKÁ KOMEDIE 1. TŘÍDY. Skvělý nápad udělat takovou vraždící zrůdu,která chodí v maskách mrtvých :) Jean Marais předvedl skvělou dvojroli,Louis zase předvedl skvělého praštěného komisaře Juvea.. Určitě 5 hvězd je minimum :)

plakát

Kruh (2002) 

Nemohu si pomoct,ale tohle přece není horor ani strašidelné. Tento film by zvládlo i desetileté dítě.. Hudba samozřejmě supr,režie taky ale žádné drama ani strach.. Velká škoda ale 3 hvězdy jsou u mě maximum.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Paráda. Konečně seriál,který v televizi vypadá jako seriál :) Tento vtipný seriál je určitě na 5 hvězdiček,a to ještě s velkým plusem. Děkuji,že toto dávají v televizi.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) odpad!

Musím říct, že tento film neměl ani hlavu ani patu.. Nějaký kulomet, který ještě ani nepoužívají vojáci dnes mohl mít tak zvaný JENÍČEK v nějakém 17.století.. Tohle mi hlava nebere. Děj o ničem(každopádně amatérské). Hudba strašná.. Herecké obsazení úplně na nic. Mno, nemám slov..

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nejlepší čertovská pohádka. Příběh hezký. Josef Kemr byl výborný. Hlavně tato pohádka není s uječenými a trapnými čerty jako Troškovi čerti..

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

Ptáte se, jaký je nejdojemnější film ze všech? tak je to E.T mimozemšťan.. nejlepší dojemný film, co jsem kdy viděl...Dokonce mi steklo pár slz z očí... ještě aby ne.. protože mimozemšťánek je perfektně udělaný.. není to jako ostatní(dlouhé ruce, dlouhé nohy a kulatá hlava). tohle je úplně něco jiného.. Režie skvělá, hudba skvělá..

plakát

Ti druzí (2001) 

Vynikající konec,který mě dostal stejně asi jako ostatní,kteří tento film viděli.. Pohodový film,který není ani tak strašidelný,ale krásně napínavý... Asi nejlepší film,který režíroval španěl...