Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (43)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Cekal jsem velkolepy origin nejmocnejsiho Avengera a dostal jsem v podstate nudnou podivanou s hrdinkou ktera me nebavi. Myslel jsem ze aspon Rusoovci ji dodaji grady ale minimalne jeji predstaveni (cerpam z potitulkove sceny) je uplne o nicem. Kazdopadne chtel jsem pred Endgame videt vsechny filmy takze cil je splnen.

plakát

Chalupáři (1975) (seriál) 

Serial jsem videl poprve az porevoluci. Ale musim rict, ze az na nekolik slabsich dilu serial ke genialite tahaji vynikajici herecke vykony cele plejady skvelych hercu. Tento serial nejlip dokumentuje bidu dnesnich hercu a cele televizni produkce.

plakát

Black Panther (2018) 

Nato abych pochopil vysoke trzby tohoto filmu jsem asi malo cernej. Marvel objevil diru natrhu, ktery zadoni po cernych hrdinech a bude rad za cokoli. Velmi slabe 3 hvezdy.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Jako samostatny film by to moc nefungovalo, jako propojeni celeho univerza vyborne .Bonusem je velmi dobry zaporak. Pro me osobne guilty pleasure a asi tomu casem prihodim patou hvezdu. Uz jen za scenu kdy se Thor s Grootem a Rocketem pripoji na party ve Wakande. Protoze to je so fucking cool.

plakát

2 zbraně (2013) 

Slusna rezie, scenar slabsi. Nektere sceny jsou fakt hodne debilni. Sympaticka hlavni dvojka. Celkove ale v ramci moznosti pobavilo.

plakát

Převrat (2015) 

Film me bavil asi prvni pul hodinu, potom uz to slo z kopce a dodivat se nato byl celkem vykon. Krome tatky v podstate nesympaticka rodinka, veskera akce udelana strihem, nuda.

plakát

Rande naslepo (2017) 

Chvilkama to byla celkem prijemna podivana ale celkove to proste byla nesmyslna blbost.

plakát

Ten den přijde (2016) 

Pecka. Skvele herecke vykony, vyborne pracuje s emocemi. Natocit to v USA tak to ziska 5 oskaru.

plakát

Dangal (2016) 

Parada, nejlepsi sportovni film, ktery sem kdy videl. A to tenhle zanr fakt nemusim !

plakát

Zmenšování (2017) 

Zacina to velmi slibne, nicmene postupem casu nadseni opada a ke konci uz je to takova blbost, ze to zachranuje jen zabavny Waltz.