Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 058)

plakát

Pohádka o staré tramvaji (1961) odpad!

Nádherná pohádka s dech beroucí výpravou, skvostnými kostýmy, rozmanitými lokacemi a geniálními hereckými výkony.

plakát

Zlaté kapradí (1963) 

Krása může být prokletím, obzvlášť, jde-li ruku v ruce s hloupostí.

plakát

Král Drozdí brada (1984) 

Pohádka mě potěšila, zdařile natočená, převýchova princezny uvěřitelná a trapné momenty jakoby nebyly. V dnešní době jsme zvyklí na barvitější vykreslení psychologie postav a duševní proměny hlavních hrdinů, proto někomu může přijít proměna krásné princezny jako neopodstatněně rychlá až skoková, ale to by pak musela stopáž pohádky být trochu delší.

plakát

Královna bublin (1999) odpad!

Nic tak úchylně odpudivě submisivního snad nikdo nikdy nenatočil. Chtělo se mi zvracet. Neuvěřitelně šeredná záležitost ve všech směrech. Smyčková se Zehrerovou jsou na té stupiditě jedinou věcí, na kterou se dá dívat.

plakát

Čaroděj Kara - Mor (1941) 

Jasně. Klasický případ nadhodnocené sračky, která na, a to je důležité, SVOU DOBU, měla efekty, stylizaci, výpravu atd. Proč by to mělo být dobré podívání dnes? Vážně není.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Ten film je děsný v mnohém, ale tak nízké hodnocení si snad nezaslouží, viděl jsem hodně po všech směrech horších pohádek. Hodně mne pobavila Gottova slovenština, teda zezačátku, pak už to tak vtipné nebylo, trhalo to uši. No nevadí, i tak příjemná vzpomínka :). Vyzdvihnul bych koncept pohádky a to, že draci byly přátelé. Bohužel dialogy, chaos, nedomyšlenost, střídání jazyků a bezduchý příběh pohádku shazují do propasti, ve které je.

plakát

Pohádka o putování (1982) 

Nic tak strašně uječeného jsem snad ještě neviděl. Závěr pohádky mne zklamal.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Jsem jednoduchý člověk. Když se dívám na film, oceňuji především příběh. A jsem vážně, ale vážně moc nadšený, pokud mne příběh něčím překvapí. Ještě o kapičku větší zážitek ve mě vzbudí film, který má nejen překvapivý příběh, ale i logický vývoj. Film, který nestaví překvapivé prvky na nevybudovaných a nelogických vazbách. Jako se to děje třeba tady U třech billboardů. Sledovat příběh, jehož začátek ani konec fakticky neexistují, resp. sledovat pouze stať příběhu, ve mne tudíž vyvolává pouze pocit neúplnosti a zklamání. A je mi celkem u prdele, jak dobré herci podávají výkony, jak kvalitně natočené a zrežírované to je atd... Za mě nejpřeceňovanější film roku.

plakát

Angláni na útěku (2018) 

Tenhle film reprezentuje více než jakýkoliv jiný žánr, žánr: naprosto zbytečná sračka o ničem.

plakát

Scooby-Doo: 13 strašidelných příběhů (2013) 

Doporučuji všem fanouškům Scooby Doo. Je tam pár slabších epizod, jako třeba "Půlnoční potrhlost", ale naštěstí také spousta originální scoobyovské zábavy. Pro fanouška jednoznačně povinnost.

Ovládací panel
2 body