Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Robin Williams

Robin Williams mě dokáže vždy znovu nakopnout líp, než silný šálek horkého kapučína, i ve chvílích kdy bych to nejraději zabalila. Jeho nejlepší filmové momenty jsou ty, kde mu byl dán největší prostor na vlastní interpretaci daného charakteru a Robin tak hraje de facto sám sebe. Jeho silné osobité charaktery, často s nekonvenčními metodami a rebelskou povahou jsou pro mě nehynoucí inspirací a vzpruhou v časech, kdy musím z nějakého důvodu vykazovat nějakou nesmysluplnou, práci bez jediné naděje na minimální rozptýlení, či prostoru pro vlastní kreativitu, s lidmi bez špetky humoru a nadsázky mě vlastní. Robin Williams byl výjimečný muž mnoha talentů a také důkaz toho, že deprese je na rozdíl od většiny fyzických nemocí neviditelná mrcha, která vás zaživa rozkládá zevnitř, protože většina lidí není schopná rozpoznat její povahu ba ani její přítomnost.

Clint Eastwood

"Clístwood" je muž dbalí své cti. Nikdy nenechá zločince na pochybách o tom, že jsou věci které se prostě nedělájí pokud nechcete být provrtáni jeho 44' ...a pokud ano myslíte, že budete mít štěstí?

Mark Hamill

Mark Hamill je muž dvou tváří na jedné straně idealistický rytíř Jedi se srdcem Mirka Dušína a na druhé straně zákeřný a prohnaný Joker. Mark nemá problém zahrát si hrdinu i padoucha, ale podání jeho padouchů je více než skvostné! Ps: Mark je velice vřelý a veselý človíček, tam kde si jeho kolegové nasazují černé brýle a snaží se za doprovodu ochranky zmizet za kouřovými skly své limuzíny Mark kráčí hrdě se svým psem a dává najevo "jsem tu pro vás!"

John Cleese

John Cleese je klasik ve svém žánru a kdo ho nemá příliš v lásce, nemá pravděpodobně v obliblibě ani břitký britský humor. Tento muž patří k velké británii přinejmenším tak, jako odporná pomazánka Marttime, kterou ať už natřete na cokoliv bude to britské.

Chris Barrie

Stejně jako je Mark Hamill Luke je Chris Barrie Rimmer. Nakolik je to pravda, se ostatně každý může přesvědčit v jeho chytlavé serii dokumentů zaměřených na dopravní prostředky, bojové mašiny a všemožné neuvěřitelné stroje.

Dylan Moran

Bernard Black nebo výborný současný stand up komik? Dylan Moran dokáže mluvit i o kvalitě koberců vně veřějných budov a budete se smát.

Martin Hofmann

Jeho přezdívka český Robert De Niro je prostě přesná ať už hraje záporáka nebo klaďase vždycky je dokonalý profík, ale přitom dokáže do každé role otisknout svůj vlastní charakterový ráz. Z našich současných herců je jedním z těch nejlepších.