Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Pusinky (2007) 

Depresivní film... Zajímavé, ale víckrát vidět nemusím.

plakát

Once (2007) 

Pěkný film, pěkná hudba. Ti, kteří tento film ještě neviděli, by se na něj měli podívat. Když už je ani nezajímá, že má Oscara a že je tam skvělá hudba, tak už aspoň to, že si zde zahrála Češka :) falling slowly

plakát

Ženy na cestách (2010) (pořad) 

Netradiční cestování, nechápu, na co chcete teda opravdu už koukat... Mně se to líbilo

plakát

Nejkrásnější hádanka (2008) 

Pěkná pohádka, ale na Jasněnku prostě nemá. Je vidět, že Troška čerpal z hodně motivů pohádek. Uvidíme, třeba se další pohádky povedou. Opět se ve filmu ukazuje nádherná příroda a zámky, dobové kostýmy a ostatní věci. Výhodou pohádky je to, že je i úsměvná, ale především pro dospělé, než pro děti, kteří ten humor asi těžko pochopí. Dále samozřejmě krásná Veronika Kubařová coby princezna.

plakát

Westernstory (2011) 

Nevím, nijak mě to sice neurazilo, ale zase né extra nadchlo. Dávám dvě hvězdičky za výběr místa natáčení a alespoň chvilkové pobavení.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Tak tohle se jen tak nevidí. Eliška Balzerová jednoznačně vede :) Mně se to hodně líbilo, a to jsem kluk. Určitě to není jenom pro ženy, ale i pro muže. Film doprovází i skvělá hudba, která se mi velmi líbí a celý skvělý film ještě více postrčila na špičku :)

plakát

První krok (2009) (seriál) 

No jo, všechno české zkritizujte, proč ne?? Náhodou, bylo to něco nového, co taky konečně ČR natočila. Mladým se to líbilo a ostatní ať se jdou vycpat a dál kritizovat...

plakát

Pomáda (1978) 

Není, co dodat. Pěkný příběh, prostředí, herečky a herci. Mnozí odsuzují Stockard Channing, ale mně se velmi jako Rizzo líbila. Jediné, co film ničí, je český dabing :)

plakát

Pomáda 2 (1982) 

Musí se uznat, že tento film jako pokračování Pomády je něco, co nemá prostě šanci uspět po příběhu Dannyho a Sandy a jejich kamarádů. Nicméně, tento film odsuzuji jenom jako "pokračování, druhý díl." Kdyby tento film fungoval samostatně, byl by to určitě hit. Mně se osobně líbí, proto mu dávám tolik hlasů. Nikdy tyto dva filmy Pomádu a Pomádu 2 neslučuji do jedné série. Prvky jsou pořád stejné, Pink Ladies a T-Birds, ale jinak je to něco odlišného. Ve filmu hodně vede krásná Michelle Pfeiffer a její song Cool Rider. Dále musím uznat, že je tam řada pěkných písniček, které by mohli konkurovat jedničce. Proto říkám, neberte tento film jako pokračování Pomády, ale jako něco jiného, co s tím nemá nic společného a je to pěkný :)