Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor
  • Drama

Recenze (13)

plakát

Joker (2019) 

Totální super psycho! Do budoucna více Jokera a Batmana, méně Supermana, prosím.

plakát

Černobyl - Vichnaya Pamyat (2019) (epizoda) 

Nemám slov. Prostě perfektní. Myslel jsem, že poslední díl už bude jen takove nudné zakončení toho všeho. Opak je pravdou. Poslední díl má v sobě tolik, jako možná všechny předchozí díly dohromady. Je děsivé, jak nebezpečná je lidská hloupost.

plakát

Marta a Věra (2014) (seriál) 

Příšerné herecké výstupy, většina vtipů trapná...

plakát

Zoufalé manželky (2004) (seriál) 

Zábavný a přesto dramatický seriál, který reprezentuje schizofrenii americké vyšší střední třídy. Z venku vše vypadá idylicky, ale uvnitř je spousta špíny zametena pod koberec. Když tak nad tím přemýšlím, neplatí to jen pro Ameriku a to je přesně to, co je na tomto seriálu tak zajímavé. Pominu-li tunu absurdních situací, jádro seriálu je 100% pravdivé a to že se lidé rádi přetvařují a dělají ze sebe něco víc. Hodně jsem na tomto seriálu oceňoval tu kombinaci vtipu a mysteria, kdo má rád tajemné seriály, tak Zoufalky určitě doporučuji.

plakát

Češi na cestách (2015) (pořad) odpad!

Proboha!! Proboha! Snad na to brzy zapomenu...

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Myslím, že se tvůrci snažili být novátorští a vstoupit do nové série, co nejvelkolepěji. Bohužel trochu na úkor obsahu. Celkově dávám seriálu 5 hvězd, tomuto dílu jen 4.

plakát

Gravitace (2013) 

Film, který rozhodně není pro každého. Mě zaujal zejména kvůli nádherným záběrům a věrně podané fyzice ve vesmíru. Překvapila mě Sandra Bullock, která v tomto filmu ukázala, že zahraje prostě úplně všechno. Přestože film má jednoduchý děj, vcelku odsýpá a člověk se nenudí. Záběr, kdy vybuchuje vesmírná stanice bez zvuku je naprosto strhující. Grády tomu přidávají ještě extrémně dlouhé záběry (až 17 minut).

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Úžasně jsem si zavzpomínal na své dětství a na dlouhé hodiny strávené s touto legendární hračkou. Nevěřil jsem, že se dá z lega vytvořit film který bude jak pro děti, tak pro dospělé. A ejhle ono to jde. A nejen že to jde, ale ono je to i naprosto AWESOME. Skvělý příběh, skvělá animace, skvělý humor. Prostě není tomu, co vytknout.