Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (139)

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

SPOILER. Možná bych dala i těch pět hvězdiček, jízda to byla parádní, pro mě hlavně díky Hughovi Grantovi a Donaldu Sutherlandovi, ale mám jeden velký problém a to naprosto nelogické chování postav ohledně vražedné zbraně. To byl sakra takový problém ji hodit třeba do toho moře, ať už postavou, která ji schovala nebo která ji pak našla?! Tohle je pro mě dost logický fail, který zanechal hořkou pachuť lehkého zklamání v jinak veskrze pozitivních dojmech z celé minisérie. Škoda.

plakát

Nepolepšovna: Podvody, sekty, únosy (2024) (seriál) 

Tomuhle říkám opravdu poctivý dokument. (Jedno ze zařízení těchto "polepšoven" bylo v roce 1998 založeno dokonce i u nás v ČR - Morava Academy. Naštěstí bylo po několika měsících uzavřeno na základě potvrzených udání a odsouzení personálu ze zneužívání mládeže.)

plakát

Studio 666 (2022) 

objektivní **, plus jedna * fanouškovská Ano, je to brak a kravina, ale vtipná a roztomilá a já jsem se bavila. Jiná otázka je, jestli bych se bavila stejně, i kdybych nebyla fanoušek FF... ale naštěstí jsem. Tahle blbůstka mi ze všeho nejvíc svou atmosférou a gore efektama připomíná staré dobré béčkoidní (rádoby) horory z osmdesátek a to mě bavilo, stejně tak jako Dave Grohl a zbytek kapely (RIP Taylor Hawkins). Já jsem spoko!

plakát

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron (2021) 

Moje hodnocení prosím nechápejte jako sympatie k Maxovi nebo snad jako obdiv jeho kriminální činnosti.  I když jeho osobnost, inteligence a podnikavost mě svým způsobem fascinují. Až se mi chce říct - škoda takového talentu. Naopak byly chvíle, kdy se mi nad jeho samolibými úšklebky otevírala kudla v kapse. Plný počet dávám za zajímavé, chytlavé, poutavé a hlavně originální zpracování. Za čerstvý a neokoukaný způsob, jak dělat dokument.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Musím uznat, že i přes pár chvilek úsměvného patosu, roztomilých žánrových klišé a přepálené poslední dva díly jsem se velmi bavila. Atmosféra úzkosti a strachu je spolu se zlověstnou atmosférou čišící ze záznamů na videopáskách dobře fungující kombo. V posledních dvou epizodách už toho sci-fi nadpřirozena bylo na mě moc, ale uplně poslední, dokonalý záběr si to u mě vyžehlil.

plakát

Otec (2020) 

Jedna z mých největších hereckých lásek, sir Hopkins, dostal letos Oscara. V 83 letech se tak stal dosud nejstarším hercem, který kdy Oscara získal. Už jsem si myslela, že se jeho druhé sošky nedočkám. Teda spíš že on se už nedočká. Ale že předvede svůj životní výkon až v tomhle věku, to by mě nikdy nenapadlo... 'The Father' se pro mě stává jedním z nejsilnějších filmů, jaký jsem kdy viděla. A přiznávám, že především (ale zdaleka nejen!) díky Mistrovu hereckému výkonu. Syrové, nekompromisní, znepokojivé a na nic si nehrající zpracování tohoto těžkého tématu, stojící na perfektních hereckých výkonech.

plakát

Život (2017) 

Čtvrtá hvězda za konec. Ten opravdu příjemně překvapil.

plakát

Pixely (2015) 

"Zahrajme si po boku několika známějších a slavnějších ksichtů, než jsme my sami, a nikdo si ani nevšimne, že všichni hrajeme v totální kravině, která je parodií, aniž by to sama chtěla."

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

První série: 5*, druhá série bohužel 3*.