Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (929)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Očekával jsem, že to bude blbost, a nemýlil jsem se. Kdyby se hlavní role ujal někdo výraznější a charizmatičtějští než Benjamin Walker, tak možná hodnotím líp, ale tomu chlapíkovi jsem to tak nějak celé vůbec nevěřil. Film navíc divákovi hází do ksichtu plno absurdních wtf scén (kácení stromů, hořící most, stádo koní), u kterých mi bylo opravdu do smíchu a které házejí vážnosti filmu klacky pod nohy. V kategorii mizerných akčňáků lepší průměr, v objektivním hledisku bídná srajda.

plakát

Ad Astra (2019) 

Zapomeňte na to, že by to měl být sci-fi film o letu do vesmíru. Berte to jako psychologický pohled do nitra chlapíka, který hledá svého otce.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Charlize v těsném oblečku je (jak všichni dobře víme) hezká, ale v podstatě je ona to jediné na co se ve filmu dá dívat.

plakát

Agent (2022) (pořad) 

To byla nejlepší reality show, co jsem kdy viděl. Nervák skoro až do konce.

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Kde jsou ty časy když svět zachraňovali superhrdinové a James Bond?

plakát

Agora (2009) 

To byli idioti ti křesťané...

plakát

Akira (1988) 

Solidní psychárna zabalená do vizuálu, jaký jsem nečekal. Na rok 1988 opravdu úchvatná animace, která je nesmírně živá a plynulá. Graficky rozhodně lepší než například G.I.T.S., který je o 7 let mladší. Škoda snad jen rozložení děje do stopáže, kdy začátek je možná až příliš utahaný, a konec zase moc rychlý a místy nepřehledný.

plakát

Alenka v říši divů (1951) 

Já jen tak nějak vůbec nevim, proč ona pořád honí toho králíka. Nutno dodat, že rychlejší zakončení příběhu jsem snad ještě neviděl.

plakát

Alois Nebel (2011) 

No, co k tomu říct. Vizuálně je to na český film zajímavé a netypické, ale neni to ohromující. Příběhově a scenáristicky je to chladné, nezáživné a divák si musí polovinu děje pomalu domyslet. Nečekal jsem od toho zázraky, ale po skončení jsem byl docela zklamaný.