Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (14)

plakát

Tlouštík z Beverly Hills (1997) 

Fajn komedie a jeden z těch filmů, u kterých člověk může vypnout hlavu a jen se kochat ztřeštěnostma:)  Farleyeho mám rád ale myslím že Chris Rock by si tu zasloužil víc času na obrazovce, než kolik se mu dostalo.

plakát

Jackass Forever (2022) 

Návrat této šílené partičky jsem vyhlížel už pěkně dlouho a musím říct, já si jejich (dost možná) poslední show královsky užil.  Některé scénky jsou více, jiné zase méně inspirované jejich předchozí tvorbou. Některé kousky jsou úplně nové stejně jako část Jackass party, která je zde doplněna o novou krev, která si rozhodně v ničem nezadá s původním osazenstvem.  Osobně jsem měl obavy aby tenhle filmek nebyl jen chabý pokus o oživení někdejší slávy (a peněženek) hlavních aktérů ale teď už vím, že obavy byly zbytečné.  Naopak se nemůžu ubránit pocitu že se Jackassáci ke stáří už úplně zbláznili a předvádějí ještě šílenější kousky než kdy dřív.  Knoxville knockoutovaný býkem, penis Steva-O obklopený včelami, Wee Manův brutální zářez nebo vícefázové mučení Ehrenovo koulí jsou jen špičkou ledovce tohoto snímku.  Suma sumárum- je to klasická, dekadentní zábava na kterou jsme od Jackass zvyklí , tentokrát je ale vše drsnější, nebezpečnejší... a taky trošku šedivější:)

plakát

Klub sráčů (2000) 

Jeden z nejoblíbenějších filmů mojí puberty, i po těch letech se u toho člověk pobaví:)

plakát

Prci, prci, prcičky 2 (2001) 

Vydařené pokračování prvního dílu, pro mě pohodová komedie na páteční večer.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Ach ta nostalgie, bavilo mě to v mých asi 15 letech, baví mě to i dnes, kdy je tento snímek už kultovka. Některé hlášky zlidověly tak že se používají dodnes a některé postavy nebudou ještě dlouhá léta zapomenuty. Parádní komedie o strastech dospívání.

plakát

Metro (2004) 

Film vcelku o ničem, na zabití nudnýho večera to stačí ale pokud se chcete bavit, nebo se snad bát, tak raději sáhněte po jiném filmu

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Tak tenhle film se mi vryl hluboko do paměti. Pamatuji si když jsem si tento snímek poprvé půjčil ve videopůjčovně, v podobném věku jako byly hlavní postavy tohoto kousku. Podotýkám že do té doby jsem neviděl ani jednu epizodu seriálu, jediné co jsem o něm věděl bylo to že je to ten kreslenej seriál který dávají pozdě večer. Jistě se tedy nebudete divit mému úžasu který přišel po konci filmu, něco tak sprostého jsem do té doby zdaleka neviděl ale světe div se, ono to bylo i vtipný. Vybavuji si léto asi téhož roku co to vyšlo na vhs, během letních prázdnin jsem tento film měl půjčený asi 10x, možná si říkáte že jsem blázen ale nebyl jsem zdaleka jediný. Většina dětí od nás ze sídliště si to stihla během prázdnin půjčit i vícekrát než já:) V podstatě se u nás dělo to stejné co ve filmu, všechny děti se naučily slova kterým ani někteří rodiče nerozuměli, mnoho z nás si tuto jazykovou lekci uchovalo do dnešních dnů,včetně mě. Za mě jednoznačně za 5 hvězd a to by asi už stačilo. Seru na vás, jdu domů! Ten film ovlivnil mou dětskou psychiku :)

plakát

Ghoul (2015) 

Mám rád styl found footage a viděl jsem jich už dost, takže jsem byl mile překvapen, že to není to nejhorší co jsem viděl ba dokonce bych to zařadil mezi ty lepší horory tohohle stylu. Na tento snímek jsem se těšil hlavně ze zvědavosti jak to dopadne když to zkusí natočit čech a za mě jednoznačně povedený kousek. Člověk se párkrát vyleká, má to atmosféru a hlavně konečně nějakej podařenej horor pod taktovkou čecha.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Vždy jsem v celé sérii Prciček bral v potaz pouze první tři díly, až do shlédnutí Školního srazu. Toto je perfektní zakončení a lepší si snad ani fanoušci přát nemohli. Parta hlavních postav zestárla, školní problémy nahradily starosti života dospělých, pro samou práci a rodinu jim nezbývá čas na staré přátelé. Kdo by se v tom tak trochu nepoznal:) Nostalgie pracuje dobře, obzvlášť potěšila i přítomnost "starých" postav. Jen mě zklamalo přeložení kultovní hlášky MCBP na MILF, to je tak když překládá někdo, kdo ty filmy snad nikdy neviděl v češtině To je asi jediný vroubek na téhle jinak velmi povedené komedii.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Více než důstojné zakončení "Potter" ságy a dle mého dost možná nejlepší díl celé série. Pohádkový svět plný kouzel ukazuje svou druhou tvář a začíná válka. Dříve položené otázky jsou konečně zodpovězeny, ukáže se že ne každý je takový jako se nám zdál ze začátku a dočkáme se i velkolepé bitvy o Bradavice na jejímž konci nesmí chybět střet dvou nepřátel na život a na smrt. Nesmím ještě opomenout pochválit herecké výkony E. Watson, R.Grinta a D.Radcliffea kteří tomu dodali správný šmrnc.

Ovládací panel

Fanklub

(1)