Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Kryštof feat. Tomáš Klus - Cesta (2013) (hudební videoklip) 

Na mě Krajčovy texty působí s neuvěřitelnou hloubkou ve které nevidím dno. Slova ne jen v této ale i v ostatních písních jsou k zamyšlení, a když se tedy nad nimi zamyslíme, tak zpívá pravdu zabalenou v sladkých slovech jako bonbóny z vánoční kolekce, a přesto jsou tato slova bezprostřední. Líbí se mi to. A Tomáš Klus? Velké zpříjemnění v této písni ;). Za mě plný počet.

plakát

Epilog (2013) (studentský film) 

Líbí se mi námět i hloubka jednoduchého děje. V jednoduchosti je ale krása. Taktéž musím pochválit velice dobrý herecký výkon hlavních rolí.

plakát

Ex Machina (2014) 

I když má film poutavou tématiku, rozhodně nepatří k těm, na které bych se ráda s chutí znovu podívala. Teprve konec filmu odhaluje otázku, která s divákem koketuje již od začátku a sice ,,Hraje to na Caleba ta mašina nebo ne?". Spoustu vedlejších větví mi přijde nedodělaných, třeba záhada fungování oné korejské mašiny - prostě nijak začala a nijak skončila. I když jsem doufala v jiný závěr tohoto filmu, dávám tři hvězdičky za námět.

plakát

Linkin Park: KROQ Almost Acoustic Christmas 2014 (2014) (koncert) 

Konečně....geniální spojení Linkin Park a Darona Malakiana. Byla to jen otázka času, kdy tihle hudební géniusové dají hlavy dohromady ;). I když písnička zní více systemácky, nevadí. Je skvělá. Vždy, když ji poslouchám, tak mě určitým způsobem nabudí, je plná energie!

plakát

Linkin Park: Numb (2003) (hudební videoklip) 

Tahle písnička i klip se nikdy neohrají. V klipu se mi líbí záběry na Karlův most. Obdivuji, jakou hudbu tahle skupina tvoří. Jsou originální, nenucení, mají vkus. Už aby dorazili znovu do Prahy ;)

plakát

Evoluce (2011) (studentský film) 

Dobře! číst tu komentáře o 50 řádcích, a dozvědět se v nich, že je tu někdo ateista - to se přece vejde do jednoho slova, a filmu to žádnou recenzi neudělá ;) Dál... téma evoluce v rozporu s náboženstvím nebude vhodné strkat do 12 minut. Ačkoliv tuším, co tím chtěl básník říci. Líbí se mi, že i když je to studentský film, tak si nese svou hloubku myšlenek. Spousta lidí se bojí na tento rozpor mezi duchovní a vědeckou stránkou světa zpracovat. Takže už jen za výběr tématu a zpracování dávám 3 hvězdičky.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Před vysíláním tohoto seriálu reklama slibovala vyšetřování vražd tak trochu na základě znamení ve zvěrokruhu. Říkala jsem si, že by to snad nemusel být obyčejný krimi seriál.Bohužel, děj se kolem znamení jen prošel. Je to jen další kriminálka, kde jsou způsoby a případy vražd nezáživné, odfláknuté a nezajímavé. Smutným faktem je, že kompaktnost seriálu nedrží děj, ale výkon herců, kteří se i přes hrozný scénář snaží hrát jak se dá. Takže 3 hvězdičky a to jen za Trojana a Krajča.