Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Godzilla (2014) 

Ve 3D super zážitek...

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) 

Pokud chcete každodenní dávku negativismu a špatné nálady, tak si to zapněte v 19:30 každý den. S hrůzou jsem nedávno zjistil, že jim to nestačí jen v 19:30, ale už mají dopolední, odpolední, večerní a bůhví, co ještě, to znamená, že když náhodou přepnete na TV Nova máte skoro jistotu, že se na vás vyvalí vlna zpráv, které ani nechcete vidět. Hvězdičku jsem dal za to, že jsem se dobře pobavil při reportáži v zimě, kdy dělali "pokus" s vodou, co se s ní stane v mrazu, k překvapení celého štábu novy zmrzla v led. A ještě za to, že vybírají alespoň pěkné moderátorky.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Nestárnoucí Will Smith to zase všem nandal a jako bonus zjistil jak to sním bylo za mlada. Pěkné zakončení trilogie.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Restart Spidermana se prostě nepovedl. Snaha byla, ale přišla vniveč. Dal jsem tomu šanci, bylo tam pár světlých okamžiků proto 3 hvězdy, ale nemůžu si pomoct pro mě je jediný Spiderman a to Tobey Maguire.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Konečně po dlouhé době seriál, který stojí za to. Ale to mi bylo jasné už, když jsem se dozvěděl, že se natáčí. Jakožto milovníkovi všech komiksů a hlavně DC comics se mi to prostě musí líbit. Jen doufám, že tvůrci nějak šikovně zapracují Green Arrow do Justice League, mohl by to hrát i stejný herec.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Tenhle seriál by měli povinně vidět děti našich dětí a jejich děti.

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

Něco to v sobě má. Je to sice chudá napodobenina čehosi, co má vypadat jako Superman za mlada, ale přece jen mě to vždy lákalo se na to podívat na Nově před Hvězdnou bránou. Alespoň tvůrci dodržují určitá pravidla z komiksu. 3 Hvězdy jsou akorát.

plakát

Kriminálka Las Vegas (2000) (seriál) 

Má vůbec cenu tady psát, o co v tom seriálu jde?? V prvních sériích se řešili jenom případy vytechovanýma hračkama, to ještě mělo úroveň, proto 3 hvězdy, postup času se ale čím dál víc začali řešit příběhy samotných vyšetřovatelů, a podle mýho to ztratilo kvalitu a úroveň. Nejvíc mě, ale dostává, když mají pracovní stůl bíle podsvícen a na tom mají miniaturní vzorky čehosi..vždyť na tom přeci nemůžou nic vidět.