Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (311)

plakát

Aladin (2019) 

Na mě až moc zpívané, celkové však vtipné a příjemné na pohled. Milý příběh :)

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Nejhoroší je, když vám film přijde trapný hned od první minuty. Sedíte zarytý v sedačce a čekáte s napětím, že se to zlepší a další dialog už nebude tak nesnesitělně trapný a scéna nebude tak debilní. Doufal jsem hodně dlouho, že se to uklidní a bude líp, avšak po polovině filmu, kde se objevil Moriarty - nejlepší scéna celého filmu, trvající asi 45 sekund, proto dávám 1* - jsem se začal dívat, co minutu, na hodinky, počítaje, kdy to utrpení skončí. Na film jsem se neskutečně těšil, protože jednička vážně stála za to, avšak u dvojky jsem nechtěl věřit svým očím, na co to, proboha, koukám! Kdo nezná Moriatyho ze Sherlocka, tak budou pro něj alepsoň přínosné různá moudra, která se ve filmu poměrně často vyskytovala. Například z "Minulost změnit nemůžeme, ale můžeme se z ní poučit." Tak já se tedy poučím -> jestli bude další pokračování Alenky, tak na něj nepůjdu. Zbytečné 2 hodiny.

plakát

Amadeus (1984) 

Film je velmi dobře zpracovaný, ale usíná ser při něm. Je strašně zdlouhavý a některé pasáže jsou vážně nudné. Ale 5* jsem musel dát, za to zpracování a famózní začátek ;) a za tu hudbu ;)

plakát

Ant-Man (2015) 

Tak jsem se tesil, ale zklamalo me to. Pomerne dost jsme se nudil. Marvwl ma kazdopadne na vic! Byly tam skvele gegy hlavne u vedlejsich roli. Ty to ale neutahnou...

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Naprosto dokonalý pubertální humor. Skvělá akce, často se za břicho popadáte. Jedna hvězda dolů za čínskou propagandu.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Co jsem to viděl? Paralalení děje, které jsou vlastně tytéž, ale každý v jiné době, ale se stejnými lidmi. Buzna, která by ojela kdekoho? Náročné na sledování, poselství od Číňanky bylo zřejmé a pěkné, toť vše. A ta hudba byla pěkná. Jinak nic,

plakát

Barry Seal: Nebeský gauner (2017) 

Film to byl skvělý, úžasné hlášky, parádní kamera, jen to občas trvalo až moc dlouho a zdálo se mi to zbytečně natahované a film mohl být tedy kratší a mělo by to věští spád. Každopádně na tento film stojí za to zajít.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

Jak tohle může někoho napadnout? Radím vám dobře, nekoukejte na to!