Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (18)

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Vizuální, ale i příběhová nádhera. Dlouho jsem neviděl tak propracovaný film. Nápad, aby si každý vybral rovinu příběhu, je myslím úžasný. Být to film o lidské posádce ztroskotané lodi, tak to bude tuctová záležitost. Takhle maximální prožitek. Doporučuju. 3D PECKA.

plakát

Sinister (2012) 

Čekal jsem poněkud více. Trochu mne zklamal konec, asi už stárnu a chci vidět jak dostane zlo nakopáno. Nejenže nedostalo, ani nehleslo a táhlo o barák dál. stejně jako celý film. Třeba to bude lepší, až to dotočí ten démon celý. Omlouvám se za malý spoiler.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Toto je potíž každého následujícího pokračování. Co vás zaujalo v předešlém díle, už vás znovu nezaujme. Myslím, že s každým pokračováním je Batman v podání Nolana slabší ( myslím tedy film, ne postava ). Pokud bych měl ale hodnotit celou sérii, potom nevím o žádné lepší trilogii. Konkurovat může ( u mne a v rámci žánru ) pouze Terminátor.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Pevně doufám, že tento film pobere všechna možná ocenění. Dal bych mu všechny možné oskary a nechal jeden Temnému rytíři, co povstal. Je to úžasná zábava. Přítelkyně uronila slzu, ale myslím, že ani ne kvůli tomu, jak film skončil, ale že už skončil. Krásný zážitek, který všem mohu jen doporučit. ( i Prochymu :-))) )

plakát

Piraňa 3DD (2012) odpad!

Co toto je??? Viděl jsem toho dost, ale ještě se mi snad nestalo abych nějaký film nedokoukal. Jestli za tohle producenti očekávali nějaké peníze, tak se obávám, že čekají marně.

plakát

Hunger Games (2012) 

Pro mne příjemné překvapení. Čekal jsem jen to nejhorší, Něco jako film pro náctileté holčičky. Ouha. Je to výbornej film, zbytečně se nerozebírá proč, prostě jdou, pač musí, bijí se, pač musí, mají se rádi, to proto, aby byl film doslova pro každého. Má to šmrnc, odsýpá to, až mi bylo líto, že to končí.

plakát

Temné stíny (2012) 

Pořád jsem se ptal:,, proč vlastně zrovna upír?´´. Dá se na to koukat, je to pěkná moderní pohádka s trochou zbytečné krve. Adams Family je vtipnější, strašidelnější, výpravnější, lepší.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Školní sraz mne moc nebavil. Nemohl jsem se zbavit pocitu, jako bych to už někdy, někde viděl. Viděl jsem to, no a někdy se na to juknu možná znovu, Nenadchlo, nezklamalo. Průměr.

plakát

Chata v horách (2012) 

Hrozná slátanina, neuvěřitelně kvalitně natočena. Líbili se mi herci ( herečky ), kamera. Nelíbil námět a částečně nedomyšlený scénář. Nicméně to ve mně zanechalo silný pocit vidět znovu.

plakát

Tango a Cash (1989) 

Dávám pět hvězd, ale pouze originálu. Dabované verze jsou podivné. Je škoda, že si tak spousta lidí nevychutná bezvadné dialogy.