Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Obsahy (476)

Upurga

Upurga (2021)

Andrejs (Igors Selegovskis), pečlivý outdoorový dobrodružný průvodce, vezme filmový štáb do údolí divoké řeky na natáčení reklamy na vegetariánskou klobásu. Vše se ale zvrtne, protože lidé zmizí. Netuší, že na podzim se v údolí rozpoutá zvláštní, podivuhodný jev, jehož bezohledná síla nešetří ani místní obyvatele. Najít ztracené klienty není žádná hra, protože kdo se snaží najít jiné, ztratí sám sebe.

Le Saut du Diable

Le Saut du Diable (2021) (TV film)

Paul (Philippe Bas), specialista na přežití a extrémní sporty, vyrazí se svou dcerou na túru do hor. Místo toho, aby se dobře bavili, budou muset bojovat o přežití.

On Fire

On Fire (2023)

Rodina žijící v ústraní musí čelit destruktivnímu živlu. Kalifornie... Nemocný George Laughlin (Lance Henriksen), jeho syn Dave (Peter Facinelli) se svou těhotnou manželkou Sarah (Fiona Dourif) a s vnukem Clayem (Asher Angel) vedou poklidný život v mobilním domě obklopeném lesní přírodou. Když vypukne požár, snaží se utéct. Rychle si uvědomí, že je čeká nerovný a nebezpečný boj o přežití. Film byl natočen dle skutečných událostí.

The Boat

The Boat (2022)

Tři mladé páry se rozhodnou strávit víkend na luxusní jachtě. Dlouho očekávaná plavba se promění ve skutečnou noční můru. Po párty se všichni probudí uprostřed moře a zjistí, že na jachtě zmizelo jídlo a voda. Přes vysílačku neznámý hlas vyzve hrdiny, aby se zúčastnili psychologické hry.

Bešenstvo

Bešenstvo (2023)

Film natočen na základě skutečných událostí. Igor (Alexej Serebrjakov) zachraňuje svého syna před těžkou drogovou závislostí a přivádí ho do jeho vzdálené vlasti, do staré lovecké zimní chaty uprostřed tajgy. Situaci komplikuje složitý vztah otce a syna, který se brzy zcela vymkne kontrole. Mezitím na nejbližší vesnici začínají útoky vzteklých vlků. Přestože byla v oblasti vyhlášena mimořádná situace související s epidemií vztekliny, Igor se rozhodne zůstat ve svém nejistém úkrytu. Brzy se však ukáže, že čelit sám zuřivým hladovým zvířatům nebude možné.

Kukačky

Kukačky (2023)

Mladý pár, Anna (Belén Cuesta) a Marc (Jorge Suquet), se rozhodne vyměnit dům s příjemnými staršími lidmi Hansem (Rainer Reiners) a Olgou (Hildegard Schroedter), které poznali na internetu. To, co začíná jako báječná dovolená, se promění v noční můru, když zjistí, že jejich noví známí s nimi mají vlastní ďábelské plány.

T.I.M.

T.I.M. (2023)

Hlavní postava Abi (Georgina Campbell) je inženýrka robotiky, která se rozhodne opustit město a žít na venkově. Jejím cílem je dokončit práce na prototypu humanoidního robota, který si objednala technologická společnost zabývající se umělou inteligencí. Abi doufá, že práce v novém prostředí jí umožní napravit poškozený vztah s manželem po jeho nedávné aféře a nakonec založit rodinu.
Abi dostává pro vlastní potřebu prototyp asistenta, který se jmenuje T.I.M. (Eamon Farren). Zpočátku je potěšena pomocí, kterou dostává od umělého sluhy. Nicméně T.I.M. je rychle Abi posedlý a rozhodne se za každou cenu zaujmout místo jejího manžela. Za účelem dosažení tohoto cíle začne inteligentní stroj manipulovat s Abi. Výsledkem je, že Abi začíná mít podezření, že ji její manžel znovu podvádí. To je jen začátek problémů pro majitele robota...

Deliver Us

Deliver Us (2023)

Hrdinkou je jeptiška ze vzdáleného kláštera, která tvrdí, že je těhotná díky neposkvrněnému početí. Vatikán posílá kněze, aby to prošetřil. Existuje obava, že tato jeptiška může být začátkem starověkého proroctví a že porodí dvojčata, jednoho Mesiáše a druhého Antikrista.

Bad Connection

Bad Connection (2023)

Mladá servírka dostane jako dárek ukradený mobilní telefon. Brzy se ocitne na útěku před šílencem s loveckým nožem, který chce mobil zpět a je připraven zabít každého, kdo se mu postaví do cesty.

L'Année du requin

L'Année du requin (2022)

V malém pobřežním městečku zmizí surfař. Brzy se ukáže šokující pravda: v klidné zátoce se objevil hladový lidožravý žralok. Mezi obyvateli se šíří panika a hrůza. Policistka z pobřežní hlídky Maja (Marina Foïs), která odchází do důchodu, už začala připravovat rozlučkovou párty pro své kolegy. Nyní ale podstupuje nejnebezpečnější výzvu ve své kariéře.

Gangnam Zombie

Gangnam Zombie (2023)

Bývalý šampion taekwondo Hyeon-seok (Il-joo Ji) pracuje pro malou online streamovací službu v centru Gangnamu. Když v budově virus promění lidi ve vražedné zombie, majitel nařídí, aby byly všechny východy uzavřeny. Hyeon-seok se tak v pasti krvežíznivých nakažených snaží zoufale najít cestu ven...

Quicksand

Quicksand (2023)

Hlavními hrdiny jsou američtí manželé, kteří mají těsně před rozvodem a společně se vydávají na pracovní konferenci do Kolumbie. Jejich přednáška byla přeložena na jindy, a tak si udělají výlet do přírody. Cesta do pralesa se zvrtne a manželé uvíznou v bahnitém vřesovišti. Téměř se nemohou pohnout a bojují o holé přežití. Jednak s pohyblivým podložím džungle a také s číhajícím predátorem.

Surrogate

Surrogate (2022)

Natalie (Kestie Morassi) je samoživitelka, která se musí při výchově své dcery Rose (Taysha Farrugia) hodně spoléhat na svou vlastní matku Annu (Louise Siverson) a jejího bratra Williama (Darcy Kent). Je to proto, že Natalie je také zdravotní sestra na plný úvazek, což vyžaduje, aby jednou za čas pracovala mimo město a byla tak pryč od své rodiny.
Jedné z těchto nocí se Natalie setkává s podivnou ženou, která ji žádala o pomoc. Rozhodla se ji ignorovat. Když se Natalie té noci opět setká s touto ženou, které se snaží zachránit si život, nevědomky se stane „náhradníkem“ strašidelné entity. Po návratu domů Natalie projeví všechny znaky těhotenství, které mate doktory a okolí. Přitáhne také pozornost Lauren Balmer (Jane Badler), pracovnice sociální péče o děti.
Nataliiny mateřské instinkty se aktivují, neboť fantomová přítomnost se změní na fyzickou a všechny její blízké ohrožuje. Existuje nějaký postranní motiv? Nebo je příčinou vší té zlomyslnosti nějaké nadpřirozené zlo?

Bed Rest

Bed Rest (2022)

Julie (Melissa Barrera) a Daniel (Guy Burnet) se stěhují do nového domova, aby tam čekali na narození dítěte. Lékař radí Julii, aby zůstala v posteli až do porodu. Žena, která je každý den po dlouhé hodiny sama doma, začíná pociťovat znepokojení. Situace se zhorší, když se v domě začnou dít přízračné věci. To, co zpočátku vypadalo jako halucinace, se stává stále reálnějším a děsivějším. Daniel i lékaři jsou však přesvědčeni, že jde pouze o výplod její fantazie. Podaří se je Julii přesvědčit, než bude příliš pozdě? Ale možná je to chyba?

Mira

Mira (2022)

15letá Lera Arabová (Veronika Ustimova) žije ve Vladivostoku. Její otec mnoho let pracuje na orbitální vesmírné stanici a již dlouho neměl kontakt se svou dcerou. Stal se pouze hlasem v jejím telefonu. Poté, co město zasáhl meteorický roj, má Lera jedinou šanci zachránit své blízké a město před novou katastrofou. Pomáhá jí v tom její otec, který využívá každé příležitosti k tomu, aby dceři předal vzkaz. Sleduje z orbitální stanice seshora každý její krok.

El hoyo en la cerca

El hoyo en la cerca (2021)

Prestižní katolická škola pro chlapce každoročně posílá své dospívající studenty, „syny mexické elity“, do integračního tábora za městem. Tam chlapci pod bedlivým dohledem učitelů a kněží pracují na svém fyzickém a mravním rozvoji. První den studenti najdou díru v plotě, který chrání areál tábora. Znamená to, že na jejich území vnikl vetřelec? Mezi studenty začnou kolovat příběhy o vesnici sousedící s táborem, kde žijí násilníci obchodující s orgány. Jejich úzkost tak zesílí. Jak mladí podléhají kolektivní náboženské indoktrinaci? Jak snadno vzniká masová hysterie?

Virus:32

Virus:32 (2022)

Nebezpečný virus proniká do ulic a způsobí vypuknutí brutálního masakru. Nakažení se promění v lovce s touhou zabít každého, kdo jim stojí v cestě. Iris (Paula Silva) a její dcera tráví den ve sportovním klubu, kde žena pracuje jako ochranka. S příchodem noci začíná jejich boj o přežití. Jediné vodítko, které jim může pomoci k útěku, je informace, že nakažení po každém útoku přesně na 32 sekund „zůstanou v klidu“.

Hinterland

Hinterland (2021)

Noční můra první světové války se oficiálně stala uzavřenou kapitolou v dějinách Evropy, ale ozvěny konfliktu nejen neslábnou, ale dokonce sílí, když se vojáci vracejí do svých domovů, kde už nedovedou žít. Jedním z nich je Peter Perg (Murathan Muslu), válečný veterán a bývalý zajatec ruských lágrů, který přijíždí se svými fyzicky i psychicky vyčerpanými kolegy do Vídně. Petr si uvědomuje, že nebude možné vrátit se do života, který si pamatuje. Ve snaze najít místo pro sebe v tomto světě palčivých ran a traumat se náhodou dostane do týmu zabývajícího se pátráním po extrémně bestiálním sériovém vrahovi, který, jak se později ukáže, zabíjí hlavně veterány z první světové války...

Vesmírná propast

Vesmírná propast (2022)

„Naše planeta už nemá šanci.“ Toto je vysíláno po celém světě poté, co nový virus ovládl Zemi. Ale stále existuje šance na záchranu samotného lidstva. Vědci vyvíjejí projekt na vytvoření civilizace na jiné planetě. Pomáhá jim senzační nález mimozemského původu, který je starý více než čtyři miliardy let. Pravděpodobně se jedná o dar nějaké „hvězdné inteligence“, která přinesla život na Zemi. Přípravou hromadné evakuace je pověřena skupina vědců a astronautů, kteří jsou ochotni riskovat vše, aby zachránili lidstvo. Mise se vymkne kontrole, když loď nečekaně změní kurz. Vesmírná propast připravuje posádku na ne zrovna vřelé přivítání a atmosféra na palubě je až na hranici možností. Při hledání spásy čelí hrdinové neuvěřitelným záhadám, jejichž vyřešení určuje osud těch, kteří zůstali na Zemi.

Leďanoj děmon

Leďanoj děmon (2021)

Ksyusha si téměř nepamatuje svého otce – zmizel, když byla ještě malá. Po 10 letech je jeho zmrzlé tělo nalezeno v horách. Je neuvěřitelné, že je stále naživu a v podivném, pozastaveném stavu, který připomíná kóma. Přivezou ho domů. Maminka Ksyushy je již dlouho v novém manželství a návrat jejího bývalého manžela ničí klidný život rodiny. Ksyusha má podezření, že do domu s jejím otcem vstoupilo něco nadpřirozeného – démonická entita, která nevysvětlitelně ovlivňuje chování dívčiny rodiny a přátel.

Reklama