Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Obsahy (476)

12 dní hrůzy

12 dní hrůzy (2004) (TV film)

Je horké léto 1916, na mořském pobřeží odpočívá horda dovolenkářů. Koupání a opalování je nejmodnějším trendem, zvláště, když voda je teplá a bezpečná. Avšak letos se všichni přesvědčili, že opravdovým králem moře, je velký žralok lidožrout. I když byl usmrcen člověk, vedení města pláže nezavírají. Dochází k dalším atakům na lidi. Koupaliště je tedy obehnáno kovovou sítí. Žralok se nyní k plavcům nedostane. Stane se však podivná věc. Žralok si najde cestu, kterou nikdo nečekal a město tak čeká 12 dní hrůzy!

13 hříchů

13 hříchů (2014)

Elliot má velké dluhy a vypadá to, že je jen tak rychle nesplatí. Peníze ale potřebuje, protože se chce oženit s láskou svého života. Jednoho dne zvedne telefon. Tajemný hlas ho informuje, že je natáčen ukrytými kamerami, a že se stává účastníkem hry.

13B: Fear Has a New Address

13B: Fear Has a New Address (2009)

Přemýšlel jsi někdy o tom, jak velkou vládu má televize? Myslel jsi na to, že díky TV přijímači, můžou média změnit tvůj život v horror? Manohar na to nikdy nepomyslel... Než se ovšem přestěhoval s rodinou do nového bytu, který ovládá televize.

2012: Doba ledová

2012: Doba ledová (2011)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou.

2012: Soudný den

2012: Soudný den (2008)

Film se zabývá zajímavým tématem předpovědi, týkající se data 21.12.2012. Tehdy má nastat Soudný den, který je v kalendáři Mayů označen jako den konce světa. Čtveřice lidí putuje do džungle v Mexiku, do historické svatyni Mayů, aby toto tajemství vyřešili.

247°F

247°F (2011)

Po tragických prožitcích v minulosti se nejlepší kamarádky Jenna a Renee vypraví do chatky u jezera, aby se pobavily a odpočinuly si. Spolu s nimi jedou Michael a Ian. Slibně vypadající víkend se však změní v noční můru, neboť jsou uzamčeni v horké sauně.

4:44 The Last Day on Earth

4:44 The Last Day on Earth (2011)

Milenecký pár tráví večer v apartmá na Manhattanu. On je známý herec, ona malířka. Jsou to jejich poslední společné chvíle. Následující den, přesně v 04:44 totiž nastane konec světa a nikdo to nemůže zastavit.

666: Devilish Charm

666: Devilish Charm (2014)

Několik dívek ze studentského spolku najde tajemný náramek, který má dle legendy splnit každé přání. Holky tak neuváženě vyprávějí svá přání, aniž by věděly, že se splní rychleji, než doufaly...

7 pod nulou

7 pod nulou (2012)

Příběh o skupině lidí, kteří se během ukrutné bouře setkají v lesní chatce. Před 100 lety se tam stalo něco zlého. Nyní se historie díky časové smyčce začíná opakovat.

8 X 10 Tasveer

8 X 10 Tasveer (2009)

Jai Puri (Akshay Kumar) má nadpřirozené schopnosti. Dovede při dotyku předmětů vidět minulost s nimi spojenou. Často tohle využívá, aby pomohl lidem. Pracuje jako lesní hlídač v kanadských lesích. Jeho život se diametrálně změní, když za nejasných okolností umírá jeho otec. Jai využívá své schopnosti, aby se dozvěděl pravdu. Jedinou stopu, kterou má, je fotka udělaná těsně před nehodou.

9/Tenths

9/Tenths (2006)

Teroristické útoky vzrůstají. William se ženou Jessikou utíkají z města a hledají úkryt. Když dorazí na svůj nově koupený ranč, zjistí, že tam bydlí Mexičan. Během jejich hádek o majetek usedlosti, masový teroristický útok vyvolává katastrofickou destrukci světa, který až do teď William a Jessika znali.

A Haunting at the Rectory

A Haunting at the Rectory (2015)

V roce 1930 se reverend Lionel Foyster a jeho manželka Marianna nastěhují do nové farnosti. Zde dochází k řadě tajemných událostí, které vám klidně mohou přivolat i infarkt. Manželé budou muset vysvětlit tajemství onoho místa, které získalo pověst nejstrašidelnějšího domu v Anglii.

ARQ

ARQ (2016)

V budoucnosti korporace bojují s nezávislými státy o poslední zásoby energetických zdrojů. Mladý inženýr jménem Renton (Robbie Amell) a jeho přítelkyně Hannah (Rachael Taylor) se snaží zachránit experimentální technologii pro výrobu energie, která může ukončit všechny války. Shodou okolností tato technologie vytváří smyčku času, kvůli které stále prožívají útok na jejich dům.

ATM

ATM (2012)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život.

Abandoned Dead

Abandoned Dead (2017)

Rachel (Sarah Nicklin) pracuje jako hlídač. Jednou večer je požádána o zástup v zanedbaném centru léčby závislostí. Brzy zjistí, že tam není sama. S pomocí detektiva a psychiatra se bude muset vypořádat se zlými nadpřirozenými jevy.

Abyssal Spider

Abyssal Spider (2020)

Hrdinou filmu je bývalý záchranář ATai (Jen-Shuo Cheng), který se při misi na hořícím tankeru setkal s čímsi temným. Zahořklý muž se o mnoho let později nalodí na rybářskou loď, kde je však podrobený neustálým sporům se zbytkem posádky. Cesta rybářského plavidla vede přes radioaktivní oblast. Právě na tomto místě námořníky čeká šok – jsou napadeni mutantními pavouky. Kurz plavby ale kapitán nezmění, čímž se všichni dostanou do smrtelného nebezpečí...

Acolytes

Acolytes (2008)

Film se zaměří na trojici náctiletých, kteří díky náhodě dorazí na lesní teritorium sériového vraha. Místo, aby to nahlásili policii, rozhodnou se vraha vydírat. Chtějí, aby jim pomohl se zbavit člověka, který je před léty týral. Jenže vše nejde podle plánu...

Alice D

Alice D (2014)

Na začátku roku 1900 byl Davenport House známý jako dům milostných schůzek. Ale když mladá prostitutka Alice spáchala sebevraždu, areál byl uzavřen. Zjistilo se, že v domě zůstal duch zesnulé ženy. O sto let později krásná renovovaná budova přechází do vlastnictví nového majitele.

Alone

Alone (2015)

Kráska Sanjana vede poklidný život se svým manželem Kabirem. Jednoho dne Sanjana obdrží telefonát z rodného města a zjistí, že její matka ochrnula. Když přijede na místo, pociťuje přítomnost své zesnulé sestry Anjany, která byla jejím dvojčetem. Po narození si dvojčata dala slib: "Budeme vždycky spolu - nikdy se nerozdělíme!" Za záhadných okolností došlo ke smrti jedné z nich. Nyní si přízrak mrtvého dvojčete přišel pro svou sestru. Proč byl slib porušen?

Altar

Altar (2014)

Meg rekonstruuje starou usedlost, do které se následně odstěhuje i s rodinou. Během renovace objeví starý oltář, na kterém předchozí majitel Radcliffe zabil svou ženu a pak se utopil. Rodina začíná cítit přítomnost duchů. Manžel Alec je posedlý Radcliffem, který chce zopakovat své hrůzné činy.

Reklama