Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (38)

plakát

Trans (2013) 

Škoda, že to byla dost reklama na Apple. ...a kdo z nich byl teda trans?

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

Takové jakoby recyklované Stephen King, s příchutí polidštěné detektivky

plakát

Gamer (2009) 

Welcome to the Metaverse. Now, let's play Fortnite o.o

plakát

Kovboj Bebop: Lovec odměn - Kovbojský gospel (2021) (epizoda) 

Ach jo. A to se tolik let čeká(lo??) na live-action adaptaci s Keanu Reevesem... Už jen hrozný casting (kromě Jeta) začal něco naznačovat. Také když už Netflix hází takové prachy do seriálů, tak nechápu, proč se tam objevují lidé, co sotva něco dokáží zahrát. Občas to vypadá jako parodie, či snad YouTube fan video. Noir atmosféra zmačkaná na dně koše. Nepochopení charakterů. Ani to jídlo nedokázali udělat úžasné (jeden z pilířů anime! hehe). Možná zbytečně roztahané epizody, i po druhém dílu čekám, co tahle verze dokáže nabídnout navíc (než jen možnost vidět dumbed down příběh pro osoby s předsudky proti nehraným seriálům?). Vtipy spíš otravné a obyčejné, lehká plochost postav (kvůli chybějícím over-the-top/wholesome reakcím?). Ale na druhou stranu krásně detailně vytvořené prostředí, pokus o klasické intro, plus hudba, a pokus o atmosféru (nebo spíš matná vzpomínka na ni?). Docela mě sere, že to stejně dokoukám celé.

plakát

Pod povrchem (2000) 

Middle aged softporn pro opuštěné báby feat. duchařský thriller

plakát

Duna (2021) 

Takový velký teaser spíš.. left me wanting more! Krásně se na to koukalo, ale jak kdyby to nemělo vypilovaný rytmus (pun intended?) scén. Šlo to pevným krokem, ale nikde pořádné vrcholy, jen ty chvilkové. Asi prostě jen "První Část". Druhá Části dělej, chci tě, kurňa! (když už se Jodorowského verze nikdy neuskuteční =( )PS: (Při research jestli má 3d cenu jsem narazil na názor, že bylo 'flawless'. Po absolvování spíš doporučuji obyč verzi, nic zajímavého mi tam nepřišlo (možná to ale bylo jen Cinestar kvalitou)

plakát

Halloween zabíjí (2021) 

Dlouho jsem neviděl tak rozporuplný film.. Vraždičky ok, asi takový nadprůměr. Ale hlavně v první půlce se nachází pár skoro až tv film quality scén. Celkový dojem sráží i, dnes již klasické, moderní pojetí scénáře ve smyslu odškrtávání povinných klišé - stejnopohlavní pár, mezirasový pár, ženská postava, co jen tak ví a umí všechno, ... Rušivé to není, ale nejde to nevidět. Ti dva týpci byli aspoň trochu zábavní. Jestli jste neviděli ani jeden předchozí díl (Huh? Si děláš prdel??), tak nezoufejte, neustále se tu vysvětluje, že Michael je špatný a co že se stalo - hodně se vysvětluje (dpč, vždyť je to 12. díl??), tak i zoomeři se špatnou pozorností se budou snad chytat. Bylo naznačeno pár lehce i zajímavých cestiček, kterými by se mohl příběh svěže ubírat (např. nemocnice, MM post vraždění), ale zůstalo to u náznaků a mini odboček, a pak jsme se zase vrátili zpět na procházku do domova. Chvílemi nuda, chvílemi cringe, chvílemi zvědavost, většími chvílemi otrávení. Avšak peníze a snaha o rozmáchlost byly znát. Někoho konec překvapil?

plakát

Očista navždy (2021) 

Jzs, tak to byla pořádná levicová fever dream fantasy.. Už tuhle splácaninu zakažte