Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) odpad!

No to mi ho teda vyndej. Větší zhovadilost jsem fuckt dlouho neviděl. Protáhlý xichty, nesrozumitelné dialogy, divná hudba. Scény doslova vo hovně. Začínám mít pocit, že procenta na ČSFD vůbec ale vůbec nic neznamenají.

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Těšil jsem se na staré pány jak sněhulák na mrkev, páč jsem s naprostou a nezpochybnitelnou jistotou věděl, že si tuhle lupičskou hru užijou od začátku do konce a já zažiju extra koncert... A... Bylo to svižné, dědouškové tam odříkávali super vtipné repliky, chytré či překvapivé to bylo od začátku do konce, ve svižném a vtipném tempu.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Kdo hrál hru, musí tohle vidět. Zasměje se stejně jako u hry. Od shlédnutí u nás "jede" "jezírko nechutnosti" při každé sebemenší příležitosti.

plakát

Anthropoid (2016) odpad!

K čemu je znovu natočený " Atentát "? Navíc cizákama, kteří nikdy nepochopí, jak to celé vlastně bylo a jak těžké to bylo. Kdo tomu tady proboha dal 82%? Odpad!

plakát

Matky na tahu (2016) 

Ztráta času. Začátek slibný, poté se děj rozplizne do divné zápletky s volbou ředitelky SRPŠ a závěr je typicky americký. Takhle kdyby se mnou mluvily moje děti, tak bude hoooodně zle. Dvě hvězdy za první třetinu.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Prvních 15 minut dobrý, potom pokles na -100 bodov a vymalováno. Ani děti se nesmály. Koukněte na trailer a vše nejlepší z filmu tam uvidíte, Zbytek je jen vata. Škoda.

plakát

The Boy (2016) 

Děsná blbost. To zřejmě natočili za jeden den. Závěr úplný průšvih. Fakt ztráta času.

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Obyčejný horor, na který je lepší zapomenout. Nelogické chování lidí, slabá práce s tmou a s tématem vůbec. Kamera místy vynikající.

plakát

V hlavě (2015) 

Hafomegahustý - jazykem dnešních dětí. Skvělá zábava i poučení pro celou rodinu. Člověk si uvědomí spoustu věcí, které mu v dnešním shonu tak trochu unikají. V neděli jsme byli upevnit ostrovy rodiny - pouštěli jsme draka ;-) :-)