Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Příjemné překvapení. Svižný děj, krásná příroda a příjemné herecké obsazení. Pro mě opravdu povedená pohádka. Nebýt Olafa a jeho českého dabingu, dal bych snad i pátou hvězdu. Jedna hvězda patří i Dianě

plakát

Lynč - Špína (2018) (epizoda) odpad!

Rozhodně nejslabší díl z celého už tak slabého seriálu. Ti dva rádoby Němci který vypadají jak z Doktora z hor s těma škorpíkama v ruce byl vrchol. Bohužel mi to nedá a seriál dokoukám, ale jen proto abych věděl jak dokurvený to může být ještě víc...

plakát

Po zániku Země (2013) 

Je vidět že zde nevsadil Shyamalan na "Šestý smysl" a řídil se jakoby vztahem otce a syna, který má během filmu vyvrcholit což se zde nestalo. Špatný a lehce předvídatelný děj překrývá herecky slabý výkon Jadena Smitha. Nerozumím moc dobře ani grafickému zpracování filmu. Rádoby opuštěná a zdevastovaná planeta Země buje životem. Celkový špatný dojem vylepší na jednu hvězdu pěkně zpracovaná Ursa, zřejmě inspirována brouky z Hvězdné pěchoty.

plakát

Hangár 14 (2011) odpad!

Docela jsem se na Hangar 14 těšil, ale po prvních 10ti minutách mi bylo jasné že jsem neměl zapínat televizi. Ubohé herecké výkony a směšný příběh o tajné věci v tom stříbrném kufru. Chtěl jsem vědět co v tom kufru je, ale když po trýznivých 90ti minutách začali běžet finální titulky chtělo se mi plakat. Proboha proč nás řezisér takhle trápí. Nikdy více!

plakát

Půlnoční vlak (2008) 

I když jsem nečekal že se na konci objeví nějaké stvůry které se již několik desítek let musí živit lidským masem, stejně mě to jako film nadchlo. Neuvěřitelné množství brutality spojené se zpomalenými pohyby a vy vidíte pomalu vyletát oko z hlavy, muže který dostal zásah řeznickou palicí. Paráda.

plakát

Děti noci (2008) 

Zprvu jsem si říkal že na to nebudu vůbec koukat (hlavní důvod byl J. Mádl), ale když jsem se rozhodl a začal koukat překvapila mě mě M. Issová. Role jí padla naprosto přesně a jen kvůli ní jsem to dokoukal. Není to extra film, ale z výběru posledních 10ti českých filmů je asi tak "nejlepší".

plakát

Protivný svůdný holky (2008) odpad!

Pokud se rozhodne Irving Rothberg že natočí nějaký další film vezmu si kameru a začnu točit filmy také. To co zde předvedl je obrovsky ubohý kus levného šitu, který jsem za posledních 8 let viděl. Nechápu jak někdo může natočit takovou blbost a nechápu někoho kdo v tomhle filmu chtěl hrát. Vím že peníze dělají hodně, ale dělat zde přítele Lany Stevensové bych musel jedině při neustálém přísunu pervitinu.

plakát

Stmívání (2008) 

Catherine Hardwicke předvedla výbornou práci v roce 2000 kdy natočila Legendy z Dogtownu a nyní se pustila do zcela jiného žánru. Stmívání mě překvapilo svým zpracováním (hudba, kamera) a nápadem. Ze začátku jsem myslel že půjde o upírskou blbost, ale byl z toho pěkný celovečerní film. Rodina Cullenových je taková normální upírská rodina s šedo-bílým obličejem nahánějící hrůzu z každého pohledu. Proč, ale proboha upírské skoky jsou odfláknuty a vy si připadáte jak když se koukáte na super-moderní efekty z "Tajemství hradu v Karpatech"?

plakát

Jeskyně smrti (2007) odpad!

Vůbec jsem to nepochopil. Film je o ničem, nemá hlavu a patu a výkonu "herců" jsou nulové.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Film jsem viděl bohužel do konce a závěr? Nevím o co přesně režisérům jde, ale za 3 roky 4 katastrofální komedie to je moc. Proto až to uvidíte odečtěte min. 3 hvězdičky od vašeho původního hodnocení, připočtěte hrozné herecké výkony a máte Disaster Movie.