Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (541)

plakát

Pokání (2007) 

Dle začátku a toho, co jsem se dozvěděl, že je to fakt drama, nečekal jsem šťastný konec a ani procházku růžovou zahradou. Všeho co jsem očekával se mi dostalo plnou měrou. Super 90%.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Úchvatná podívaná se skvělým hereckým obsazením. Řadím tuto fantazii mezi nejlepší za poslední dobu. Perfektní efekty jen umocňují atmosféru filmu. Michelle Pfeiffer je nádherná čarodějnice.

plakát

Beowulf (2007) 

Téměř dokonalá animace. Pop chvíli Vám připadá, že je to zkutečný hraný film, ale za chvilku to opět přejde. Animace je však ale dobrá.

plakát

Dobrodružství oslíka Dawdle (1993) (seriál) 

No co k tomu říct. Je to moooc pěkné pro děti, ale dospělí už tam toho na zasmátí moc nenajdou. Hodnotím jen 40%. Víc to prostě nejde.

plakát

Zbouchnutá (2007) 

Příjemná komedie na sobotní večer, která neurazí. Nejde o nějakou crazy komedii, ale spíš o takový veselý náhled do normálních životních situací.

plakát

Chuť lásky (2007) 

Docela zajímavý filmík. Občas jsem si sice připadal, že nás režisér tak trochu tahá za nos, ale v celku dobrý. Viděl jsem horší, ale i lepší.

plakát

Mejdan v Las Vegas (2008) 

Je to zvláštní, že tyhle romantické komedie, mně stále berou. Jsou si dost podobné, ale kde se objeví Cameron Diaz, stojí to za to. Doporučuji.

plakát

Nulová šance (2008) 

Vydržel jsem se dívat do konce, protože jsem chtěl vidět jak to dopadne a co to je za herce. Německo. . . Mluví to za vše. Občas nějaká dobrá scéna, ale nic moc. Konec je tak rochu nedomyšlenej. Když se člověk jen trochu zamyslí, tak přijde minimálně na dvě věci, které nezapadají. Podruhé už se na tenhle film nepodívám.

plakát

Temné patro (2008) 

Nevím, zda byl záměr horor nebo pohled do mysli "autistické" dívky. Spíš si myslím, že záměrem bylo ukázat pouto mezi otcem a dcerou. Nebo ne? Já fakt nevím. Jsem tak trochu zmatený z toho co jsem viděl a navíc efekty, ač by již mohly v tomto století být na úrovni, mi připadaly tak trochu divný. No nevím. Snad se na to podívám někdy ještě jednou a třeba budu chápavější:-).