Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Dr. House - Sám (2007) (epizoda) 

Nejvíc vtipnejch hlášek v jedné epizodě House.

plakát

Sandman - Spánek spravedlivých (2022) (epizoda) 

Vizuál, casting a atmosféra jsou opravdu parádní, jak zde tvrdí většina komentářů, ale to tempo! To je průser! Předlohu neznám, ale pokud je skutečně první sešit jenom o tom, jak hlavní postava sedí zavřená ve skleněné kouli, tak sem vlastně rád, že jí neznám. Doufám, že v dalších dílech to nebude taková nuda, protože potenciál to má slušný.

plakát

Přátelé - Sázka do loterie (1998) (epizoda) 

Legendární kvíz o byt, aneb jeden z 10 nejlepších dílů, toho nejlepšího seriálu ever.

plakát

Chirurgové - Den zúčtování (2018) (epizoda) 

Velká část lékařů si nešťastnou náhodou vzala sušenky plné trávy. Neoriginální nápad, ale paradoxně z toho vznikla nejvtipnější epizoda z více než 400 dílů dlouhého seriálu. P.s. Kauza #Metoo mě narozdíl od ostatních nevzrušuje. Vždyť za ta léta, co se seriál vysílá, se v seriálu objevilo snad každé téma, které se v tu dobu aktuálně řešilo za velkou louží. Naopak, by mě překvapilo, kdybychom o Metoo byli ochuzeni.

plakát

Tenet (2020) 

Nolan je genius!

plakát

Jiná země (2011) 

OBSAH ZDE NA CSFD DOPORUČUJI NEČÍST...Je dosti spoilerový.

plakát

Amputace (2012) 

Skvělá AnnaLynne MCcord v hodně "jiném" filmu, který je po vizuální stránce téměř dokonalý. Díky celkovému pojetí filmu a místy úchylně pojatými scénami film dokáže ocenit asi jen málo kdo.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

První polovinu filmu to vypadalo na nadprůměrné akční fantasy o upírech, bohužel jen první polovinu. S druhou polovinou to šlo celé jaksi do kytek. Moc tomu nepomohl ani silně nesympatický Benjamin Walker. Přesný příklad toho jak se z nadějného filmu stane slabší průměr. Přes to všechno jsem se nenudil a film sem si relativně užil.