Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (895)

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Asi ta nejbarevnější, nejefektnější a zároveň nejpřehnanější akce pro milovníky romantiky. Chvíli se tady člověk přiklání ke zmiňované akci a pak je z toho zase najednou špionážní kousek plný konspirací. Celé to jakž takž drží, díky sjednocujícímu prvku sexy spisovatelky (tedy až na druhý pohled), po kupě. Tudíž se může tenhle kocour blejsknout originalitou se vším všudy.

plakát

Duna (2021) 

Přijde mi, že se nechávám asi strhávat davem, který Dunu opěvuje do nebes. Jednička je docela povedená příprava na dvojku....která je (což můžu po jejím zhlédnutím potvrdit) zase spíš "jen" příprava na trojku.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Až moc meditativních chvil, patetických prostojů a chystání se na akci, která pak proběhne snad během pěti minut. Neustálé pompézní čekání na něco. Nenudil jsem se, ale čtyři hvězdy s odřenýma ušima.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Sice jsem jeden díl Fallouta hrál, ale za žádného hardcore fandu se nepovažuju. I tak ale musím tohle zpracování pochválit. Čekal jsem sice víc monster a soubojů, ale seriál si vystačil i tak se svojí bizarností až až. celé zpracování vypadalo docela ok a střídání tempa a jednotlivých dějů všemu docela prospělo.

plakát

Cesta ven (2022) (seriál) 

Na zadek neposadilo, ale ukoukat se to dalo. Občas trochu nastavovaná kaše zbytečnýma dialogama, ale nápad super a nalákání na druhou sérii zafungovalo.

plakát

Karanténa smrti (2022) 

I když se po čase se může člověk vychechtat tomu, jak to bylo za karantény přehnaný, tady zahrála pandemie prim a docela (ať už míň, nebo víc uvěřitelnou) pointu. Chvilkama se to vleče, ale nakonec vygraduje v průměrný, přesto vůbec ne nudný slasher.

plakát

Jeepers Creepers: Reborn (2022) 

Říkal jsem si, že to nemůže být tak špatný, jak se tu píše... jenže je to snad ještě horší. Tak hloupý až trapný. Jako by studenti nějaké filmové školy - v prvním ročníku 80tých let zkoušeli vytvořit ročníkovou práci. Tuhle sérii jsem měl moc rád. A upřímně, tohle pokračování jí udělalo tak trochu ostudu.

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Příběh, obsazení, atmo, téma, ... všechno stojí za těch pět hvězd.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Herecký obsazení na 4 hvězdy. Humor ta na tři, ale všudypřítomné trapno to celé shazují ještě níž. Vypadalo to, jako by si někdo řek "Hej, co udělat film o teambulidingu. Dáme tam nějaký loosery. Co vyhrajou. Pořádnou mrchu, co hází klacky pod nohy. Sex. Chlast. A nakonec se všichni poperou."

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Seroš, u kterého se dá vydržet. Zaujmou nejen kejkle emzáků a naopak zklame závěr, kterej zase nabudí na další sérii. Tu určitě neminu.