Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (94)

plakát

Cesta do zemského jádra (2012) (TV film) 

Takže, popravdě na tento film jsem se díval jen s jediného důvodu a to abych splnil příkaz paní profesorky na biologii, která mi tento snímek zadala jako nedobrovolný domácí úkol a jestli ho splním a napíšu o tomto filmu článek dostanu na vysvědčení místo čtyřku trojku což vůbec není špatná představa. A teď k samotnému dokumentárnímu snímku, celé to působilo příjemně a kvalitně bylo to dost důvěřivé a vypadalo to reprezentativně nemám tomu co vytknout a proto mé hodnocení je nikoliv čtyři hvězdy ale tři. :)

plakát

Ostříháno (2013) (pořad) odpad!

Tak tady jsme ostatne jako vzdy kdy sledujeme tyto porady narazili, absolutne nesmyslny namet podtrzeny stupidnimy vykony hercu proste je mi zle ostatne jako vzdy kdyz sleduji tyto odporné zvratky !!!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Snímek, který si asi jedinou pozornost přitáhl tím, že se v tomto doceněném filmu učinkuje DiCaprio, který sice podal absolutně všechno a zahrál to lišácky, ale podle mého názoru určitě nehrál v tomto filmu hlavní roli. Film se odehrává ve 30. letech v New Yorku, který vypadá dost přesvědčivě. Konec filmu ukázal, že v kinematografii není o překvapení nouze.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Je to docela zapletený film se pár zvraty v ději a nějakými otazníky, ale ten konec mi to vynahradil, příroda je neporušená a moc překrásná. Tento film si možná zaslouží trošku více pozornosti pří sledování, ale jinak je to zajímavé a zabaví vás na 100%, jinak nemám tomu co vytknout, dobré herecké výkony a především kvalitní snímky..

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Úžasný film, skvělý scénář( Leone ), impozantní herecké výkony zapříčinili vznik tohoto opravdu povedeného westernu, všechno do sebe postupně krásně zapadalo a každý zvrat či nějaký nečekaný čin vyvolali v člověku spoustu emocích, které by se dali charakterizovat, jen tím, že se vám zatají dech a upřeně sledujete co bude dál, i když tento snímek má necelé tři hodiny, tak se rád vsadím, že 80% lidí co to viděli si přálo vidět ještě něco víc, opravdu dokonalá podívaná.. :))

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Vynikající snímek, který mně poznamenal vším, toto veledílo je dokonalost sama, Sergio Leone stvořil něco nevydaného a dokonalého, tento western patří mezi nejlepší filmy všech dob, dále: Skvělý Henry Fonda, který to zahrál dokonale, film se celou dobu nesl v poklidném západo-americkém stylu, moc se mi ten styl líbí. Moje hodnocení je 100%(o jiném hodnocení jsem ani minutu nepřemýšlel, tenhle film si mě podmanil :D )

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

Podle dobrý snímek, který znázorňuje posledních pár chvil nacistů. Herecké výkony u některých postav mi přišli až přehnané, ale vesměs to působilo ne vůbec špatně, jinak děj byl očekávaný, protože skoro všichni známe historii 2. světové a proto se dalo všechno odhadnou, tím jsem byl ochuzen o nějaký větší zvrat, ale jinak jsem se bavil a zase jsem se utvrdil v tom, že 2. světová nebyla žádná sranda.... :)

plakát

Plán útěku (2013) 

Jako pro fanouška akčních filmů je tenhle film povinnost, setkávají se tady totiž dvě obrovské legendy v tomto žánru, oba dva hrály skvěle, scénář byl propracovaný a měl myšlenku, tenhle film hodnotím pět z pěti neboť je to dokonalé akční dílo a člověka to dost pozvedne.

plakát

Gravitace (2013) 

Skvělý vesmírný thiller s velmi realistickými pohyby a vším co se zemské gravitace týče, jinak velmi povedený závěr, kterým si nás scénaristé(bratři Cuaronové) vychutnali, ještě by mne zajímalo kde se zřítila s tou lodí na tu zem, ale to se asi nikdo nedoví..