Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Tohle je naprostá pecka, která se povedla snad ve všech ohledech. Promyšlený příběh s mnoha zvraty v ději a hodně zápletkami, které přinesli filmu nevídané napětí. Výkon Pitta by se dal snad charakterizovat jako nejlepší vůbec, co kdy zahrál. Hrál to parádně a ještě bych vyzvedl výkon Edwarda Nortna, který to taky zahrál úžasně. Tento snímek doporučuji, protože stojí za to ho vidět a smlsnout si na tomto delikátním kousku.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Dokonalá režie Camerona, skvělý výkon Arnolda a absolutně dokonalé zpracování. Tento snímek je důkazem toho, že lidé jsou možni udělat cokoliv, je to dokonalý film film, který si mě získal vším je to pecka, která se zapsala do mého srdce snad uplně navždy a pokaždé, když to sleduji tak jsem překvapený jak je možné stvořit tak vyvedené dílo.

Počátek

Počátek (2010)

Takže abych to zhrnul lidskými slovy je to užasně skvělý děj, chvilkami sem se neorijentoval v čase, ale to asi každý bylo to famozní představení DiCapria a ostatních herců, konec byl skvělý jen škoda, že nevíme jestli ta věc spadla dolů, ale to si každý asi domislí, manželka DiCapria Mal to její roli sem pochopil až nekonci taky mi svedla velký zmatek v hlavě, takže abych to zhrnul je to težký, náročný film, ale stojí to za to!!!!!!!

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Totalně skvělá práce Tarantina se už tradičně skvělým DiCapriem, který si tentokrat vychutnal roli pravého westernového zaporáka a musím uznat, že se s tím porovnal skvělé jeho charisma nezná mezí, ale dost řečí o DiCapriovi. Celý film se nesl ve skvělé atmosféře a duchu, myslel jsem si, že ve 21. stoletím se nedají točit westerny, zatím to tak aji bylo, ale tenhle uchvatný snímek všchno zmenil, hodněkrát po shlédnutí jsem měl chuť to porovnávát s Pulp Fiction, ne kvůli žánru ale už jen kvůli tomu, že ten styl točení filmů je identický, Pulp fiction je srdeční zaležitost, ale tento westernový skvost se mu minimálně vyrovná, jsem štastný, že jsem se tentokrát nechal zlákat a zašel si do kina, tento filmový gigant mě přesvědčil, že tato doba není až tak marná a dají se točit super westerny i současnosti....... PALEC NAHORU

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Tady netřeba komentář po shlédnutí sem věděl, že se jedná o skoro nejlepší film v historii všech filmů. NÁDHERA