Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (28)

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Ze začátku mě lehce mě sklamalo, že to nebyl film udělaný JENOM z lega (pár nelegových scén by se tam našlo), ale díky tomu, že ty nelegové scény výborně vylepšily ten příběh, tak celý film byl BOŽÍ!

plakát

22 Jump Street (2014) 

Moc americký konec ve smyslu:,,dojemná"hudba, parťáci co se dřive rozhádali a rozdělili, tak se najednou na konci zase spřátelili, ale jinak SUPER. Hodně jsem se zasmál, lepší titulky jsem jakživ neviděl a super příběh.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Geniální kamera, geniální střih, geniální herecké obsazení, geniální scénář, geniální režie. GENIÁLNÍ VŠECHNO

plakát

Avengers (2012) 

Absolutně nechápu jak se tohleto mohlo dostat na pozici 26. nejoblíbenějšího filmu! Já sice respektuji názory ostatních, ale tohle je blbost. Setkají se všichni namakaní superhrdinové na další záchranu světa! Nejblbější je že skoro všechny filmy se superhrdinama (kde to myslí vážně) jsou naprostá blbost!!!!!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Mě tento film absolutně nadchnul skvělou hudbou, vtipnými hlaškami nejen doktora Schulze, svým skvělým 3 hodinovým příběhem a svou Tarantinovskou krví.

plakát

Ptáci (1963) 

Perfektní konec podle mého vkusu. Pár dní po tom, co jsem Ptáky viděl, tak jsem se vyděsil jakmile jsem nějakého uviděl (ještě štěstí, že jsme si domů nepořídili andulku).

plakát

Tajemná vražda na Manhattanu (1993) 

Vtipné, ale já jinak Woodyho Allena snad ani neznám. Příběh byl jako obvykle dokonalý honě jsem se pobavil. Velice doporučuji se na to podívat.

plakát

Auta (2006) 

Konečně mě Disney donutil, abych jeho filmu dal pět hvězd. Někdo si asi myslí, že je to moc děcké, protože jsou tam auta, ale není to pravda. Já se rád podívám na příběh hraček a nemusím si každý den hrát s hračkami, ale pro malé jsou Auta bomba. Někde je to vtipné a to právě Disney moc neumí tady se však překonal a dal tam pár vtipných scének.

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

A Matrix se naposledy předvedl v perfektní show, sice to není tak dobré jako jednička, ale konec mě donutil dát tomu pět hvězd. Když si to pustíte najednou je to mnohem efektivnější než zvlášť.

plakát

Matrix (1999) 

Perfektní scifi známé slovem Matrix, které je známé snad po celém světě. Zaujalo mě to hlavně svými zvukovými efekty a i jinými efekty.