Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (7)

plakát

Úplné zatmění (1995) 

Dicaprio odvedl jeden z nejlepších hereckých výkonů, co jsem od něj kdy viděla. Rovněž výkony dalších hlavnich postav byly velmi dobré. Příběh je emocionálně silný a má bohatý děj. Rozhodně vás nenechá chladné. Odkrývá cestu do básníkova tryzniveho nitra a křižovatky vztahů mezi proslulou trojicí. Potřeba ovládat, závislosti, slabosti, bolest, rebelie, touha. Tělo nebo duše? Věčná otázka a věcné dilema na mnoha rovinach. Připravit člověka o jeho úděl je asi nejhorším trestem, který můžeme druhému učinit. Psaní je jako dýchání, spisovatel bez něj nedokáže žít.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Zážitek. Děkuju. :) Viděla jsem tento snímek při promítání letního kina na břehu řeky. Dokonalá atmosféra s přáteli, kterým film přišel přehnaný, extrémní. Mě nikoliv. Byl pro mě dokonalý od začátku do konce. Přiznávám lov a lezení po skalách mě neočarovalo. Na tohle jsem příliš městská a ženská, lov přenechám mužům. Avšak názory, myšlenky, propracovaný scénář, skvělé herecké výkony. :-) Usmívala jsem se a hřálo mě u srdce, že stále existují lidé, které napadne natočit něco v tomhle duchu. Že přece jen pár divných lidi uvědomujících si, jak moc jsme v prdeli, přemýšlí. Zanechal ve mém srdci stopu a takových filmů je hrstka. :)

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

Ikdyž mě příběh, až natolik nezaujal. Troufám si říct, že ke konci, jako celek na mě působil dokonale.. v jednoduchosti je krása. Výroky Nickyho Nolte.. byly balzámem pro duši. Dávám 5/5.

plakát

Černá labuť (2010) 

Jak řekla Nina (Natalie Portman). Bylo to dokonalé. Cítila jsem to.

plakát

Nespoutaný anděl (2008) (seriál) 

Nedokážu pochopit, proč to tolik lidí odsuzuje, pokud se vám nelíbí telenovely, je pochopitelné, že ani tahle vás nijak zvlášť neohromí a akorát ji to kazí hodnocení. Skvělý příběh a krásné hlavní postavy, pokud nechcete všechno hned a rádi si počkáte, jak to u telenovel chodí, je pro vás něco jako srdeční záležitostí jelikož v sobě má jistý náznak reality, lidé si to bojí přiznat ale mnohdy se také chovají tak pošetile, jako herci v telenovelách a právě to nás ženský dojímá, že je to takové krásné, romantické a dramatické a nakonec to dobře skončí.:) za mě 5/5

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Jsem nadšená už po první a druhé sérii a těším se na třetí! Vřele doporučuji všem, kteří mají zálibu v pohádkových filmech, fantasy, ale zároveň romantiku a velkou dávku představivosti. Uchvátil mě hned úvodní pilot a ještě se nestalo, že by se mi nějaký z dílů nelíbil, jelikož všechny mají něco do sebe a mají důvod. Všechno na sebe krásně navazuje a to, co se nevysvětlí hned se vysvětlí třeba až za delší dobu o to víc vás překvapí ta promyšlenost a mistrná práce, kterou tvůrci odvedli. Seriál takové úrovně prostě v nabídce chyběl a já jsem moc ráda, že právě ONCE UPON A TIME je tím, který tu mezírku vyplnil.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Takže, toto je film ke kterému se nemůžu nevyjádřit. Je úžasný, dokonale utvořený se souvislostmi na které někteří nepříjdou hned, ale jako celek tvoří neuvěřitelnou vzácnost mezi všemi ostatními. Zajímavé příběhy, nejde ani tak o děj, ale o myšlenky, kterými si mě film získal. Nechci žít dál v nevědomí a i přes nejvyšší daň svou oběť neponechám pravdu v koutě! Jak už tady bylo psáno, nemyslím si také, že bude oceněno nyní, ale za pár let popř. desítek let, si možná lidé uvědomí jaké kouzlo v sobě tento snímek skrývá.