Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (891)

plakát

Rammstein: Amerika (2004) (hudební videoklip) 

Nejhorší píseň co kdy Rammstein natočily se aspoň trochu vykompenzuje svým významem a průměrným videoklipem. Jinak je to strašný hovno...

plakát

Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse (2014) (hudební videoklip) 

Čekal jsem že Katy Perry bude taková ta hvězdička, po který po chvíli neštěkne ani čokl. Ani jsem nečekal, že přijde s něčím zajímavým, což tento song je. Jsem rád, když někdo přijde s něčím novým, než když pořád čerpá ze starých a nudných nápadů, což v dnešním světě popmusic je jasná sebevražda. Klobouk dolů. Ale taky je dost možný, že si to Katy jenom prodloužila a pád ji nemine....necháme se překvapit.

plakát

Eminem: Lose Yourself (2002) (hudební videoklip) 

Jedna z posledních písní eminema, která leze poslouchat. Klip nic světobornýho. Prostě jen ukázky z filmů, ale na to že to není můj šálek kakaa mi to vůbec nevadí a klidně to dokoukam, aniž by mě to sralo..

plakát

Eminem: Not Afraid (2010) (hudební videoklip) 

No jo no. Eminem se nebojí. Klip fajn, ale song je sračka. Ale prachy jsou prachy.

plakát

Nirvana: Smells Like Teen Spirit (1991) (hudební videoklip) 

Nirvanu respektuji, za to co dokázali (nemluvím o předčasném konci frontmana), nicméně v tomto žánru, nejsou zdaleka nejlepší. Nejznámější ano, což je pro mě ten hlavní problém. Klip i song vydařený, leč ohraný. Díky bohu, že kapely jako Alice in Chains a nebo Pearl Jam tolik slávy nezasáhlo..

plakát

Saw 3D (2010) 

V sérii jsou i horší. O hodně horší.

plakát

Occamova břitva (2012) (TV film) 

V rámci televizních filmů spokojenost. V rámci obvyklých snímků podprůměr. Ale celkově vzato spokojenost. Herci nevadily, scénář sympatický a stopáž ideální.

plakát

Záměna (2010) 

Party na otěhotnění si po vzoru japonských občanů představují trochu jinak. Nicméně kalíšek se semenem taky fajn. Jinak další z řady filmů, kdy víte už na startu jak to dopadne a plní očekávání doklepete konec a zjistíte že jste měli pravdu....

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

Trierovi se zalíbila role Charlotte z antikrista tak se pokusil její příběh svým způsobem rozvinout a natáhnout ho na čtyři hodiny, při čemž zrecykloval hromadu nápadů z dřívějších filmů a ne tak úplně šťastně. Larsovi palec nahoru za odvahu, ale příště prosím už ne a kdyby jo, tak ne čtyři hodiny. MÍNUSY:::: přeměna mladé Joe ve starší(že by se za tři roky Joe změnila z celkem sympatickou Stacy na sešlou Charlotte?),zbytečně vyhrocený konec a NUDA. PLUSY::: rammstein, Seligman a odkaz na Antikrista.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Óda na kun#u. Trier dokáže rozebrat jakékoliv téma a svým způsobem je to dobře. U nymfomanky mám trochu problém. Ta kontroverze která mě u Antichrista fascinovala, mě tady úplně nebere. Nehledě na to, že se ve filmu nic zvláštního neděje, krom toho že mladá Joe zjišťuje že i dírou (oběma...všema....) se dá ovládnout svět. Film ač kontroverzní, nesplnil má očekávání a tak trochu zklamal, nehledě na vychytávky v podobě různých vzorců, obrazců a podobných věcí, jenž ve mě vyvolávají pouze kopii Tarantinových nápadů, které mi byli lehce na obtíž. Uvidíme co s dvojkou, ale začínám být skeptický...

Ovládací panel
37. nej uživatel Velká Británie
14 bodů