Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

The Gray Man (2022) odpad!

Proč mají Američani stále potřebu natáčet filmy v Praze/Česku a vydávat to za jiná města/státy, nevím.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Pro jednodušší obecenstvo, kteří Star Wars konzumují jako popcorn u reklam před začátkem filmu a svůj mozek nechávají u vstupu do sálu, může být tento megafilm jistě uspokojivou záležitostí. Pro obecenstvo, co se ve světě Star Wars trochu vyzná, rozumí stanoveným zákonům a vidí souvislosti, je tento megafilm prachpustou, bezemoční sračkou. Finále nemá žádné poslaní pro mladší generace, snad jen "Stydíš se za to čím jsi? Předstírej, že jsi někdo jiný!!!". Některé scény jsou tak stupidní, že si snímek pod "komickou" pokrývkou dělá prdel i sám ze sebe. Většina výmyslů (skoky hajprspejsem, dyá-co?...) zde nedávají smysl a v mnoha pasážích si díly z celé trilogie odporují. Vývoj postav je asi tak stejně konzistentní, jako ranní návštěva veřejných toalet po 12 pivech a čivabčičí. V čem Last Jedi začal (vytřeme si prdel s Lukem), Rise of Skywalker pokračuje (vytřeme si prdel s Anakinem). To kvůli čemu Anakin propadl temné straně síly, hlavní důvod proč se stal Vaderem (vyléčit smrtelná zranění, zachránit jednoho před smrtí) je zde samozřejmostí pro hned pro VÍCE postav. Rey je ukázkový Sith, avšak na konci glorifikovaný superJEDI. Kdo byl tedy ten vyvolený?! Takto uzívaná, předvídatelná a jinak vizuálně orgasmická klišé Disneyovka si nezaslouží víc jak jednu STAR.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Zajímavý, jak lidi pořád melou dokola, že jim vadí CGI. Jak v prvním díle tak tady... V každým komentu pod 3 hvězdy se alespoň desetkrát najde slovo digitální neb CGI ... Haló 21. století !! Jestli je to to jediný, co se těm milovníkům černobílých filmů fakt tak strašně nelíbí, tak je na tom Hobbit docela dobře a sklízí to, co si zasloužil. Ostatně je to jenom otázka vkusu, né kvality!!! Na jedničce vám vadilo, že se tam moc chodí a málo akce. Tady vám zase vadí moc akce. Co bude ve trojce? (Nepočítám lidi, ktereým se nelíbí že tam je mluvící drak, že jsou trpaslíci malí,nebo si myslí, že Gandalfova role je úplně zbytečná, a nebo jim celej Hobbit jako takovej příjde jako nudná pohádka. To je čistá nevědomost, možná i hloupost a podle mě není adekvátní pohled na věc.) *Výborné komenty - Lima, Enšpígl, Cervenak. PS. někteří uživatelé by se vážně měli zamyslet nad tím co sem píšou a nevnucovat normálním lidem, co se chtějí něco dozvědět o filmu, svoje demagogie a myšlenkové pochody či emoce. O tom přeci komentování filmu není... To si pište do deníčku. Bye.

plakát

One Direction 3D: This Is Us (2013) 

Nemá smysl hodnotit nebo se na to vůbec koukat... Hateři odpadujou, infantilní faninky milujou.... Nevěřim, že to má něco společnýho s filmem hodným na plátna kin. Blah

plakát

Moucha (1986) 

,,Ty si neviděl Mouchu?,, konfrontovali mě jednoho krásného letního večera rodiče. Samozřejmě jsem se na to hned ten večer musel podívat! Co jsem viděl byl prostě dokonale natočený sci-fi romantický horor, který měl takový spád, že člověk skoro ani nedýchal. Bohužel, na tenhle film se už v životě nepodívám. A to ne z důvodu, že by to byla jednoduše stará blbost, ale z důvodu zobrazení kompletního rozkladu těla přímo před vašima očima a dalším prostě dost nechutným scénám. Tehdejší efekty a masky mě mnohdy děsí daleko víc než dnešní moderní příšerky. (Takový krásný příklad je třeba i Věc 1982) Masky a efekty na tu dobu úžasné (Oscar právem!) a v životě bych neřekl do Jeffa Goldbluma, že by něco mohl tak perfektně zahrát.

plakát

Wolverine (2013) 

Klasická X-Menovská řezačka tentokrát odehrávající se v jiné zemi s netradiční zápletkou. Rozhodne se Logan skončit se životem? Vyvrcholí zde prakticky všechno co se jeho osoby týkalo ve všech předchozích dílech. Pro mě uspokojivé i když s pár drobnými viditelnými chybami ve scénáři. Kdo se ve světě X-Men trošku vyzná, určitě je hned najde. Rozhodně není ztráta času.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

The Motherfucker! Strašně brutální, absurdní, recesní, rasistická, neseriózní, oddechová, dekadentní, výmazová, romantická, debilní, velmi dramatická, napínavá a prostě ve všech aspektech šíleně přehnaná komedie..Nebo thriller? Nelze říct.. Shrnul bych to do ''akční pornokrimithrillerodramokomedie''. Tahle šílenost určitě to není pro každého. Dovedu si představit stovky lidí co to musí strašně odsuzovat s neprůstřelnými argumenty.... Člověk nemůže říct jestli je to dobrý film, jestli je dobře netočený, nebo ne... Buď to někomu sedne a nebo prostě ne. Ostatně stejně jako Kick-Ass 1. Já v tom ale vidím právě tu recesi a něco co tu ještě nebylo. Každopádně jsem se celou dobu perfektně bavil. Něco takového jsem ještě opravdu neviděl!

plakát

Nevědomí (2013) 

Toma Cruise jsem nikdy neměl rád... Po pecce jako byl Tron by se od režiséra dalo očekávat minimálně aspoň něco na přibližně stejné úrovni. Co jsem však viděl byla dle mého splácanina Mission Impossible, Tron (není divu), Den nezávislosti, Wall-E, Total Recall, Quantum of Solace, Den po té, Transformers, Star Wars, něco jako Ostrov a ve finále tam nechyběl ani Ser Jamie Lannister (s culíčkem a brněním?).. mno, dalo by se pokračovat .. Požitek z filmu žádný, klasických unuděných romantických scén všude nad hlavu... Jednou jsem si tak zívl, že mi málem vyletěla huba z pantů... Asi půjdu trošičku proti proudu, ale přišlo mi to jako strašnej, nedořešenej a příběhově strádající nesmysl.... (Že by to měli na krku rekordní 4 scénáristi?!)

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Taková idealistická americká blbůstka... Milujme se, pomáhejme si a mějme se rádi... Je jedno jestli jste zombie nebo člověk, mrtvý nebo živý, bílý nebo černý, američan nebo korejec... Nápad udělat z apokalyptického tématu romanťárnu sice originální, jinak strašný.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Minulý rok to byl Sinister, teď ho vystřídal tento úžasný snímek. Ať už je to pravda či ne, založeno na skutečné události to prostě je a to si myslím, že k bezesným nocím bohatě stačí.... James Wan si s příběhem a lekačkamy tak vyhrál, že jsem půlku filmu seděl z husinou zaraženej v sedačce a modlil se ať je konec. Možná patřím k té mládeži, která se při hlasitějším bububu posere, ale rozhodně jsem nebyl sám! A o tom přece tyto filmy jsou. Bojte se a lekejte se až do morku kostí! A protože se tak stalo zaslouží si J. Wan poklonu. Těšíme se na Insidious 2!

Ovládací panel
1 bod