Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Tokyo Vice (2022) (seriál) 

Už jsem dlouho nezažil takhle pomalé seriálové tempo, je to asi tím že nejsem zrovna velký fanda do seriálů. Autoři navnadily prvním dílem a jménem režiséra a dobrou atmosférou. Postavy dávají vědět, že se z toho může vyklubat pěkný příběh, ale je to tak moc pomalé až bez akce. Chybí tomu vedení jednoho režiséra a děj prostě tak nějak plyne.  Za tu nostalgii devadesátých let dávám vyšší hodnocení.

plakát

KIMI (2022) 

Pomalu vygradované napětí až do konce, po delší době thriller kterej měl hlavu a patu

plakát

Kde se země chvěje (2019) 

Ten film ma takovou zvlastni atmosferu, Alicia je tajemna a herecky film tahne sama

plakát

Gravitace (2013) 

Videno v kine třikrat. Stoji to proste za ten uzasnej pocit byt s herci v kosmu a prozivat to naplno. Konecna scena nema chybu,. Ukapla mi slza dojeti, kdyz Sandra zavrtela hlavou. Rekla nou. A vstala.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Už dlouho jsem neměl takovou chuť dát filmu pět hvězdiček, ale tenhle bláznivej počin si je zaslouží. takže 5*

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Takovej paralelni pribeh k puvodnimu Bournovi. Vubec jsem se nenudil, prave naopak. Dej plynul svizne a akce byla nova a neokoukana. Tam kde clovek chtel a mohl tusit nejakou bitku, tak tam bylo neco jineho. Mam rad filmy s Rachel Weisz, tak to bylo dalsi plus. Jsem zvedavej na dalsiho Bourna, jestli se daji ti dva dohromady, ted ne mysli ty dva ale puvodniho Bourna s novym Bournem ;-)

plakát

Hezké sny (2007) 

Pri prvnim shlednuti jsem to bral jako drama a depresivni film, byl jsem na tom sam v kine. Dnes jsem se skvele bavil a bral to jako dobrou komedii ... treba to byl zamer. Kazdej si z toho v urcite dobe vezme neco ze sebe.