Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Obsahy (6)

Špión

Špión (2015)

Susan Cooperová (Melissa McCarthy) je nenáročná počítačová analytička CIA a nedoceněná hrdinka, která stojí v pozadí nejnebezpečnějších misí společnosti. Ale když její partner odpadne a další špičkový agent je zkompromitován, přihlásí se dobrovolně, aby v utajení pronikla hluboko do světa obchodníka se smrtícími zbraněmi a předešla globální krizi.

Malý princ

Malý princ (2015)

Mark Osborne přišel vůbec poprvé s animovanou celovečerní adaptací kultovního mistrovského díla spisovatele Antoine de Saint-Exupéryho – Malý princ. Hlavní postavou je malá holčička, kterou se její maminka snaží připravit na skutečný svět dospělých, ve kterém žijí. Tuto snahu však naruší jejich mírně excentrický a dobrosrdečný soused – letec. Letec přestaví své nové kamarádce neuvěřitelný svět, ve kterém je vše možné. Svět, který mu před dávnou dobou přiblížil Malý princ. Zde pro malou holčičku začíná magická a emocionální cesta do vlastní představivosti a do světa Malého prince. Zde také znovu objeví své dětství a zjistí, že nejvíce ze všeho záleží na lidských vztazích a že to nejdůležitější můžeme spatřit pouze svým srdcem.

Black Mass: Špinavá hra

Black Mass: Špinavá hra (2015)

John Connolly (Joel Edgerton) a James "Whitey" Bulger (Johnny Depp) spolu vyrůstali v ulicích jižního Bostonu. O desítky let později, v druhé polovině 70. let se měli znovu setkat. V té době byl Connolly jednou z hlavních postav bostonské kanceláře FBI a Whitey se stal kmotrem organizace Irish Mob. Proběhla mezi nimi špinavá dohoda týkající se obchodních tajemství a současně likvidace bostonsko-italské mafie, která se vymkla kontrole, což vedlo k vraždám, obchodu s drogami a vydírání. V důsledku toho se Bulger dostal na seznam deseti nejhledanějších zločinců světa.

Poslední přežije

Poslední přežije (2015)

Zaměstnankyně Ministerstva zahraničí (Milla Jovovich), která byla nově vyslána na americkou ambasádu do Londýna, je pověřena, aby znemožnila teroristům proniknout do USA. Tím se dostává přímo do palebné linie, je předurčena k smrti a obviněna z trestných činů. Zdiskreditována je donucena k útěku. Současně se snaží očistit své jméno a zastavit rozsáhlý teroristický útok naplánovaný na silvestrovský večer na Times Square.

Labyrint: Zkoušky ohněm

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015)

V dalším pokračování Labyrintu čelí Thomas a jeho kamarádi Placeři zatím největší výzvě: hledají informace o tajemné a mocné organizaci známé jako W.C.K.D. Jejich cesta je zavede do Spáleniště, pusté krajiny plné nepředstavitelných překážek. Placeři se spojí s bojovníky odporu, zasáhnou vrchní velení W.C.K.D. a odhalí tak šokující plány, které na ně byly přichystány.

Veronica Marsová

Veronica Marsová (2014)

Děj navazuje na stejnojmenný seriál. Hlavní hrdinka Veronica Mars (Kristen Bell) se vrací po 10 letech z New Yorku zpátky do Neptunu, kde ji čeká sraz třídy a další nemilá překvapení. Zanedlouho je její bývalý přítel Logan Echolls (Jason Dohring) obviněn z vraždy popové hvězdy, se kterou dříve chodil. A vše začíná nanovo.

Reklama