Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Když jsem si přečetl zdejší příspěvky, tak jsem si musel pustit první díl. Proto, abych zjistil, jestli je to skotečně taková srajda, jak jsme četl. A ono jo... Ani jsem to nevydržel do konce, Emma Smetana více méně odříkává text stejně jako další "herci", kameraman asi zrovna dokončil školu.... Hej, jak můžou na tohle být nějaký peníze??? A kdo se na to dívá, že už se točí druhá řada? Jo, tu taky zkusím, kdyby náhodou někdy šla. Ale snad to autoři vzdají. Škoda - moje oblíbené téma, cestování časem, bylo totálně zkaženo :-) :-) Tohle vážně nee.

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Úplně klidně 5. Už dlouho jsem neviděl tak krásně odpočinkovej film, u kterýho člověk ví, že to všechno dobře dopadne. A v dnešní době něco takovýho spousta z nás potřebuje. A že je to předvídatelný je krásný. Ne všechno v životě musí stát za ho*no, jak se nám pokouší tvrdit všichni kolem.

plakát

Hořký svět - Dej Bůh štěstí (2022) (epizoda) 

No nevím. První díl byl super. Ale už v tomto se všechno komplikuje, spousta absurdních momentů je proložena několika uvěřitelnými scénami. Jenže z toho seriálu, který měl dobře našlápnuto se začíná stávat klasická primácká vztahovka. Čtvrtý díl už jsem jenom tak proklikal... Škoda

plakát

Případy 1. oddělení - Podnájemníci (2022) (epizoda) 

Moc jsem se těšil, o to víc jsem zklamán. Nový pohled kamery - nic moc, nové herecké obsazení - nic moc, staré herecké obsazení - ti se ale změnili (postavou i povahou). Ale třeba to byly jen chyby prvního dílu...

plakát

The Gray Man (2022) 

No já nevím. Herecky super, ale několikrát jsem si přál, aby už byl konec, což pro mě není zrovna známka toho nejlepšího. Některé honičky fajn, některé zbytečně natažené. Na béčko celkem dobrý, ale jinak velká škoda.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Komedii si představuji docela jinak. Jde o skvělej film o chlapech, kteří nevědí přesně, co se svými životy, ale pod pojmem komedie si fakt představuji něco, u čeho se budu hodně smát. A to se mi tady nestalo. Bohužel a bohudík.

plakát

Čertí brko (2018) 

Za co? Tak moc nikdo nezlobí, aby se na to musel dívat.....

plakát

Černé vdovy - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Až do dneška jsem si myslel, že nejhloupějším kriminalistou je strážmistr Topinka, ale teď už mám jiného favorita. Kriminalistu, který zřejmě poprvé v životě opustil Moravu. Seriály nehodnotím po prvním dílu, ale tady mi to nedá. Teorie tygra patří k mým nejoblíbenějším filmům a tak nechápu, jak mohl pan Bajgar stvořit tohle... Upřímně fandím tomu, aby se seriál v dalších dílech zvedl ze dna, ale nějak tomu nemůžu uvěřit. Třeba se mýlím. Snad.

plakát

Krejzovi - Narozeninová překvápka (2018) (epizoda) odpad!

Dobře, první díl jsem teda vydržel. Ale každej další bude asi jen neskutečnou ztrátou času. Nikdy nechápu, co tak dobré herce vede k tomu, že něco takového hrají (no jasně že vím, že prachy jsou prachy). Třeba Michala Novotného mám, nevím přesně proč, moc rád, ale tohle fakt nee. Ale třeba se k tomu seriálu zase někdy vrátím a některej díl nebude tak stupidní jako ten první.