Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Lovci pokladů: Na hraně historie - Já jsem duch (2022) (epizoda) odpad!

Tohle je ostuda pro původní 2 filmy. Umělý, Americký, špatný efekty a plastový pavučiny jsou vidět všude kolem. Jediné, co se povedlo, tak je hudba. Deklerace nezávislosti se obrací v hrobě.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

TOHLE je Star Wars, ne ty tři nesmysly s Kylo Renem, co běžely v kině. Výborný obsah, náměty, zpracování, odkazy na originální trilogii, zpracování a hudba, sakra ta hudba! Na tenhle seriál jsem se těšil, ale že budu dávat všem epizodám krom jedné 5 hvězd, to jsem ani v nejmenším nečekal. Snad bude Bobba Fett aspoň z půlky tak dobrý.

plakát

Domy snů (2020) (seriál) 

Příjemné, dojemné, inspirujíci, krásné. Ty záběry jsou pastva pro oči, kdy sledujete příběh někoho z úplně jiného zázemí a zvyků, než znáte, a podle toho jsou domy také tvořeny. Ať už je byt v Honkongu s rozložením 30 metrů čtverečních, nebo několik domů po celém sousedství amerického města, které může navštívit kdokoli. Ocenil bych lepší intro, jinak je to skvělé.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Jared Leto není Joker, psychopat z Arkhamu, ale trapný kubánský gangster... Ben Affleck není Batman, ale kulurista s ošklivým fatty logem. Tohle sou ale jediné zápory a i přes to j film skvělý, Margot je přímo k nakousnutí úžasná a Will Smith není stařec, ale má svaly!! Rozvoj postav by mohl být hlubší, ale byl by to hrozně dlouhý příběh. Mýtické postavy ztvárněné slvěle, jen pouze jejich schopnosti byli přehnané na to aby se pak rukama prali s bandou vyvrhelů. Nejlepší z celého filmu je ale SOUNDTRACK, popohání film kupředu! Scénu po titulkách sem absolutně nepochopil a přišla mi zbytečná. Dávám -2 hvězdy za Jareda a Bena, jinak je to prima oddechovka.

plakát

Pluto Nash (2002) 

Možná sem asi jediný na světě, ale beru tenhle film jako klasiku, která tu má být. Je to taková kravina, až je to geniální.

plakát

Muž na laně (2015) 

Naprosto neskutečné napětí. Úžasná hudba a skvělá kamera. Výkon hlavního herce neskutečně pečlivý. Opravdu hluboký snímek! Není víc, co k tomu říct.

plakát

Steve Jobs (2015) 

I přes to, že jsem osobně asi nejsilnější fanda Steva Jobse, mě tento film nenaplnil tou jablečnou dokonalostí. Pokud mám porovnat s předešlým filmem s Ashtonem, tak nemohu, je to úplně něco jiného. První film fIlm byl o Apple, tohle je opravdu o Steve Jobs. Před výkonem hlavního herce tleskám a zkláním poklonu, přes to, že mi na roli neseděl, předvedl brilantního Jobse. Zbytek filmu ovšem už takový nebyl, hudba ve filmu byla nezáživná a to i když atmosféra filmu byla skvělá, přišlo mi jako když se dívám na skokana do vody ve zpomaleném záběru, kterého před dopadem na hladinu vystřihnou. Nicméně i tak to byl velice příjemný snímek s humornými chvilkami a napětím, ovšem první snímek mi seděl mnohem víc i přes záporná hodnocení.

plakát

Pot a krev (2013) 

Naprosto výborný film, je tu vtip, akce, příběh, který není ani zdlouhavě nudný, ani předvídatelný. Dwayne Johnson, který ukázal, že umí hrát i roli, ve které není ten nevějtší drsňák a byl opravdu skvěle zahraný, pak je tu úžasně Zahraný DAniel Lugo Markem Wahlbergem. Bayova klasická nebojácnoust ostřejších záběrů a silnějšího humoru, spolu s výbornými záběry a postav, kde každá z nich má svůj vlastní příběh, to všechno dohromady opravdu krásně zapadá spolu s s letním prostředím. stránka filmu, kde se ukážou ty opravdové tránky příběhu a dokonce fotky opravdových zločinců. Opravdu mě nenapadá, co podoknout. I believe in fitness.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Tohle je dost drsný film i na mě. Přitom film podle skutečných událostí, velmi povedený musím říci. Hlavní obsazení výborné, příběh místy sice nudný, ale i tak velice zábavný a napínavý. Nechybí zde ani Tom Hardy, kde jeho postava přežije snad cokoli a ani Shia LaBeouf, který si nehraje na hrdinu, když na něj namíří pistolí, ale prosí o život. Dobová hudba, která se velmi hodí do filmu, byla velice trefná, pár zvláštních efektů pro písečnou bouřku, doplňuje, že to není jen pár kulis, jako u jiných filmů z takovéto doby.

Ovládací panel

Fanklub

(1)