Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

"1 dolar, strejdo Charlie, za sprostý slovo!" - "Tady máš dvacku, ber to jako předplatný." Že je Charlie komik duší i tělem, ukázaly už Žhavý výstřely 1+2, kdo ho žral tam, musí ho mít rád i tady, přestože je to stále to samý, jak tu někteří vytýkají. Stále to samý žrádlo, dlužno podotknout! Ty fóry jsou zábavný i postopadesátý. Navíc se tam po vzoru Přátel mihne spousta zábavnejch hostujících hvězdiček, no a jako třešinka na dortu - Megan Fox, úplně nahá! EDIT - ta trapnost s teplym Kačerem, kerá si buhví proč trapně ponechala původní jméno, to je samozřejmě ODPAD. Ale beru to jako jinej seriál, tak to do hodnocení nepromítám.

plakát

Dva muži ve městě (1973) 

Dlouho jsem to odkladal, pac je to smutny, ale kdyz je clovek smutnej sam vo sobe, tak sem si rikal, ze uz je to jedno, a musim rict, je to pecka. Ty Delonovo a Gabinovo pohledy ke konci filmu! Jeden z nej francouzskejch filmu, co v posledni dobe jely na dvojce. Kam se hrabe Ventura, to se neda srovnat!

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

They are back! Zejména Van Damme. Sly se Stathamem to opět táhnou jako topinky a maso tataráku a Arnie, Bruce, Lundgren a Norris jsou jako to správný koření, který z toho dělá to pravý žrádlo. A Damme je ta plznička, která tam k tomu pěkně zasyčí a s kterou to chutná ještě daleko líp. Prostě je to jako když jste malý a rozbalujete dárky, protože jsou zrovna Vánoce... a jeden z nich se tak i menuje!

plakát

Fantomas (1964) 

Pecka. I po letech. Ty varhany si snad dam jako vyzvaneni budiku.

plakát

Fantomas kontra Scotland Yard (1967) 

I trojka mi po letech prijde nejaka slabsi... uz to neni takova legrace jako v 10. Prvni dil je nejlepsi.

plakát

Fantomas se zlobí (1965) 

Vynikající Finé, Demongetka sexy jak nikdy, ale jinak o dost slabší než první díl. A nebo už mi to jen po letech nepřijde taková sranda.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

EDIT: ano, prvni dil me tak uplne nepresvedcil, ale po par dalsich dilech uz jsem na palube, je to hodne dobre odvedena pracicka se zajimavou atmosferou. epizoda 6, to tedy byl ulet, kterej jsem rozdejchaval dlouho.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

No... k čemu to přirovnat... to se těžko popisuje... asi jako když jsem poprvé viděl 5min video s akcičkama George Besta, nebo si poprvé pustil Nevermind od Nirvány. Je tu naprosto šíleně obrovskej WOOOOOOOW efekt!!! Zatim mě nenapadá, co víc napsat, pořád se z toho vzpamatovávám, jdu to sjet podruhý.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Jeden z nej filmů všech dob. Ač Hankse moc nemusim, tady mi nikdy nevadil, nejspíš protože mu roli prosťáčka člověk prostě daleko líp věří :-D Kdyby si film odpustil některý smutný momenty (ta Jenny mě dycky dostane, a toho Lennona zabít taky nemuseli!!!), měl bych ho eště rači.

plakát

Gravitace (2013) 

Ufff, no jak uz tu nekdo psal - STRHUJICI ZAZITEK. A pritom takova blbost, co? :-)