Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Mad Season: Live at the Moore (1995) (koncert) 

Jeden z nejlepších koncertů, co Seattle zažil. Superskupina z největších feťáků ve městě, toho času členů Alice in Chains, Pearl Jam a Screaming Trees, v rauši vyplodila výborný songy a Layne je ve vrcholný formě dokázal odzpívat. Povinnost vidět pro každého grungera.

plakát

Lov (2020) 

Dokonalost, zdejší hodnocení někdy fakt nechápu, hlavně že žebříčky vede vyjebanej Darabont.

plakát

Věc (1982) 

Tenhle film stárne jak víno. Dokonalost ve všech směrech a závěr, o kterym se vedou spory, sáhodlouhý diskuze a vymejšlí se teorie ještě po 40 letech.

plakát

Stará puška (1975) 

Je to skvělý, ale kdyby to obsahovalo méně nudných flashbacků, které nepříjemně přerušují masakrování nácků, mohlo to být dokonalý :-)

plakát

Take The Ball Pass The Ball (2018) 

Krása. Ale asi hlavně proto, že miluju Barsu, jinak bych tomu vytknul ty zběsile rychle sestřihané okamžiky ze zápasů, který snad dělal Luc Besson, protože se v tom skoro nejde zorientovat a ty chvilky si znovu vychutnat. Jinak rozhovory super, škoda, že se to nestihlo natočit ještě za Johana, jistě by k tomu měl hodně co říct. Plus to chtělo mnohem víc Pepa, o kterým je to vlastně nejvíc. Pep a Barcelona je největší love story všech dob. Každopádně spolu s Class of 92, Shearers Euro 96 a samozřejmě seriálem All or Nothing zatim nej fotbalodokument. 💙❤️

plakát

All or Nothing: Manchester City (2018) (seriál) 

Vybornej dokumentofotbaloserial. Pep je jeste silenejsi a zaroven to vypada i genialnejsi obdoba naseho France Straky:-D Spousta emoci pri zranenich hracu, spousta smutku, kdyz Rahym dvakrat netrefi prazdnou, ale hlavne spousta radostiiii. Fakt parada. Jen jak tu nekdo pise, kdyby to bylo o sezone 98/99 a jistych jeste hlucnejsich sousedech, uzil bych si to asi vic. Ale nastesti mame The Class of 92.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Tak se mi zda, ze tu vsichni nehodnoti dokument o naganu, ale nagano... komentare jsou plny zazitku z ty doby... coz je dost divny, ale asi se holt od toho ty emoce a to srdicko neda odstrihnout :-D je to vyborny, ale za me je treba lepsi Zlatej turnaj stoleti od CT, a uplne nejvic Zlatokopove z Wembley, i kdyz mozna je to jen tim, ze jsem oba videl tisickrat...