Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Interstellar (2014) 

Uuuuuuuf!! To byla snad ještě větší krávovina než Prometheus s Gravitací dohromady, ale jako ty dva docela hezky natočená, že to člověk prostě dokouká. Za to jsou 3 hvězdy, příběh ani obsazení mě dvakrát nenadchlo. Podruhý bych to už asi nedal, pustim si radši Horizont události... a ještě jedna věc, proč že se spíš tohle nejmenovalo Gravitace?? :-D Tamto se mohlo jmenovat klidně jinak, třeba Speed 4, ale tohle se kolem gravitace doslova točilo..

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Prvni serie instant klasik, druha instant vodpad. Sumasumarum, 3 hvezdicky!

plakát

Zmizelá (2014) 

Golfista je docela mimo, tohle neni Fincher ani z 20%, pokud 100% vezmeme Sedm a především jeho nejlepší majstrštyk s Majkem Daglesem. Spíš je to jako jedna z variací na věčný Harrisonovo Fordovo eskapády na ztracený manželky. Je to ale docela solidní, má to spád, chvílema napětí. Jen ten konec mě moc neuspokojil. Je takovej moc do ztracena, bral bych nějakej ráznější, jako to mistr uměl právě třeba v těch Sedm. Přesto shovívavě odhlížím od jména tvůrce a dávam poctivé 4.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) odpad!

no... skoda ze whedon raci nepokracuje ve firefly misto techhle blbosti pro deti... svet nepotrebuje dalsi avengers ani transformery, potrebujeme 80 serii FIREFLY!!!

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Noooo.. jelikož Hyde Park a Události komentáře jsou mý nový večerníčky, bez kerejch prostě nejdu spát, tušil jsem, že seriál o politikaření bude prima zábava, ale až takováhle? Holt se Spejsym asi nemůžete šlápnout vedle, a když mu navíc dělá společnost nádherná Kate Mara a Forrestova Jenny, která sice trošku zestárla, nicméně je snad ještě rajcovnější, tak je to prostě jasná pěťule. EDIT: po druhé nemastné neslané řadě přišla otřesná řada třetí, tak se de s hvězdičkama rapidně dolů. Ten seriál už bohužel nemá co nabídnout, vaří z vody, opakuje se a chvílema je i nelogickej a trapnej. A nezachrání už to ani zpočátku zajímavej, ale dále už jen nechutnej Spacey a míň a míň výrazná Robin :-/ škoda, první řada byla výborná.

plakát

Gravitace (2013) 

Ufff, no jak uz tu nekdo psal - STRHUJICI ZAZITEK. A pritom takova blbost, co? :-)

plakát

Konečná (2013) 

Solidní, velice solidní akčňárna. Arnie nás nezklame, určitě nechce na starý kolena, kde už jde o každej film, šlápnout do ňakejch dvojčat či juniora a bude nám servírovat tyhle akční chuťovky. Nejlépe ve spojení se Slyem.

plakát

Plán útěku (2013) 

Nooo, neděle večer, navíc na markýze s čoboláckym dabingem, nedával jsem tomu moc, jaké je však mé překvapení. Tohle je daleko zábavnější než Exp3, Konečná i Kulka do hlavy dohromady!!! Kucí eště nepatřej do starýho železa.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

NEJ!!! SERIAL!!! EVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! Ale jen pro lidi, co maj rádi meta, nebo jak se tomu řiká. Je tam hrozně moc schovanejch nebo neschovanejch narážek na Nightmare on elm street, Inception, The Thing, Die Hard a milion kurva trilion dalších věcí. Ale pro milovníky těchhle věcí, kterým se to líbilo v druhym NEJ SERIALU EVRRR, tedy samozřejmě Community, je to naprostá laskominka. Jsem zvědavej, esli tohle někdy někdo nadabuje. Nejlíp Kajzr s Lábusem. (neangličtinářům by to asi bodlo, mluví se tu proklatě rychle a titulky mizej rychlejc než se objevujou :-D)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Tohle neni Die Hard, ale Rambo 12. Nemít to tu nálepku a jméno Johna McClanea, dal bych tomu třeba i 4 hvězdy, protože to odsejpá a všechny ty vybouchlý bedny s obohacenym uranem, co nikomu nic neudělaj, jsou celkem i legrační. Nicméně van Damme se zloducha prahnícího po 5 tunách plutonia nedávno zhostil o 100% lépe, dále to vůbec nevyužívá Johnovu značku, její potenciál (a asi už je to i po těch letech zbytečný točit, páč 1. díl stejně nikdy nic nepřekoná...), takže to v podstatě dopadlo jako Indy 4. A děte už všichni s těma návratama ztracenejch synků do hajzlu. Kde tohle skončí? V Alienovi 7 s mladinkou Ripleyovou juniorkou?