Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

V úzkých (2009) 

Elizabeth Nicole neni špatná, ale jinak to nemá moc co nabídnout.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

V komediálním žánru nej seriál od dob Přátel. Alespoň totálně nabušené první 2 série.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Nakonec to neni horší než dvojka, i to téma se dá pochopit, i když ten scénář opravdu po těch 20 letech odmítání jinejch variant měl být podstatně lepší. No, teď nejlépe ještě zkusit najít Kopí osudu a pětkou to důstojně ukončit.

plakát

Jezero smrti (2008) odpad!

Bože to byla slátanina, chyt jsem jen poslední půlhodinu a jsem za to moc a moc rád. Nemytá hnusná ženská běhá po lese a jak na potvoru pokaždý rovnou do náruče vrahounům, a to dokonce i když už jim uteče. Holt smůla, asis měla špatnej horoskop, krávo, ale za tohle nemůžu dát ani hvězdu, je to na nervy lezoucí.

plakát

Labyrint lží (2008) 

Na Scotta, slabotta :-D ne ale vazne, prakticky kazda rada 24 byla lepsi, akcnejsi, dramatictejsi a vlasne i chytrejsi nez tohle.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Nevim no, nebyla to žádná hitparáda, jednička už se holt nezopákne.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Neskutečnej nářez. Vynikající temná atmosféra po celý film, těžko trumfnutelnej záporák - životní výkon, asi by to líp nedal ani Brando, totálně zdrcující a šokující dějový zvraty a příjemně neotřele neoptimistickej závěr. Přesto pro mě Burtonovo Batmani zůstávají top. Ale bylo to blízko.

plakát

Wallander (2008) (seriál) 

Všichni už tu výkon Branagha víceméně kvalitně popsali, takže já bych jen vyzdvihl naprosto úžasnou pochmurnou atmosféru srovnatelnou s málokterejma detektivkama, skvěle vybranou hudbu, zvlášt tu, co začíná hrát těsně před koncem epizody a úvodní titulkovou samozřejmě taky, dostane vás okamžitě do tý nálady. Jo a Kurtovo vyzvánění. Nějak se mi ta sekvence klesajících tónů zaryla hluboko do paměti, stejně jako ta povalená flaška od vína, nad kterou ho to vyzvánění dycky vzbudí.

plakát

Až do smrti (2007) 

Nebylo to úplně zlý, nicméně Gibson tyhle roličky zvládá daleko líp. Van Dammovi přecijen sluší víc helicopter kick než bouchačky.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Tenhle seriál dobře vystihuje tušim 3. série, kde Hank přeřízne svojí žákyni, kolegyni učitelku i manželku pana děkana, čímž slušně přeřízne i svou slibně rozjetou kariéru učitele. A stejně je smutnej, páč by chtěl rači svojí bejvalku - životní lásku a asi nejnádhernější ženskou v současnejch seriálech, když Jenifer už netočí Přátelé. Hodně lidí by Hankem asi chtělo bejt, přesto, mohl-li bych si vybrat, byl bych raději Charlie Harper, hlavně pro jeho bezstarostnost, talent na reklamní znělky větší než Hankův talent na psaní, daleko větší ansámbl kurviček a hlavně nezatíženost vztahem k bejvalce. Ten totiž do Californication přínaší často až moc smutku a deprese. Ale stejně ho milujem!