Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Lovec hlav (1976) 

Opet vynikajici Kremr! V probud se spione prevalcoval Venturu, tady Belmonda, docela mu posledni dobou prichazim hodne na chut. Jinak pekna muzika s chytlavym ustrednim motivem pekne dotvarejicim atmosferu.

plakát

Probuď se, špione (1982) 

Parádní krimoška. Výbornej dabing, dobrej Ventura, ale daleko lepší Pikoli a hlavně Kremr!!! A ta muzika! Si tak sedím a řikám si, tyjo, to klíďo mohlo bejt v Chobotnici, supr muzika! A pak kouknu na autora a - nóoo jasně :-) EDIT: a nasadit po tomhle na ČT2 starýho Cartera s Cainem, docela vtipný.

plakát

Výtah na popraviště (1958) odpad!

Kde tohle vzalo 77%? To fakt nepobírám. Celej film a všechny postavy jsou naprosto stupidní. Pan Tavernier sleze po laně, kerý tam nechá. Ta jeho kravka lítá po městě a zcela nenápadně se na něj úplně všech ptá, přestože ho 5min předtim požádala o vraždu (a mimochodem ta scéna, jak de po ulici, vážně neni nic úžasnýho, kdo si to myslí, asi neviděl dobrej film), no a ten mladej pár, to byl vrchol stupidity. Totálně na zabití. Pár blbejch francouzskejch filmů jsme už viděl, ale tohle byl asi vrchol.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Nakonec to neni horší než dvojka, i to téma se dá pochopit, i když ten scénář opravdu po těch 20 letech odmítání jinejch variant měl být podstatně lepší. No, teď nejlépe ještě zkusit najít Kopí osudu a pětkou to důstojně ukončit.

plakát

Život (2017) 

Sprosta kopirka vetrelce, ale na tu hodku a pul zabavi.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Je to v podstate uplna hovadina, ale milovniky T800 potesi spousta scen a navic to solidne rychle utika a docela pritom bavi, takze to na zadnej odpad nevidim a za me solidni prumer.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

No, na Afleky skutečně dobrý. Jen se nemohu zbavit dojmu, že ten Morgan Freeman je fakt špatnej herec. V 7 byl horší než Pitt, tady byl horší než méně známý Aflek a v Robinovi byl horší než Costner :-D snad jen v tý Věznici nebyl horší, ale tam zas hrál s Timem Robinsem no... no nic, kde jsme to, jo, SUPER FILM!