Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Mad Season: Live at the Moore (1995) (koncert) 

Jeden z nejlepších koncertů, co Seattle zažil. Superskupina z největších feťáků ve městě, toho času členů Alice in Chains, Pearl Jam a Screaming Trees, v rauši vyplodila výborný songy a Layne je ve vrcholný formě dokázal odzpívat. Povinnost vidět pro každého grungera.

plakát

Tlumočnice (2005) 

Tri dny kondora sou asi tak trilionkrát lepsi.

plakát

The Rental (2020) 

Holky z Glow si od wrestlingu odskočili do horrorů a chudák Zoya the Destroya, přestože ji mám radši, o fous prohrála. Druhá půlka je sice docela zábavná, ale člověk nějak tusí, jak to dopadne a překvapení se bohužel nekoná. V tom byl The Hunt o dost lepší a hlavně se rozjel hned po 5min a ne až za půlkou.

plakát

Lov (2020) 

Dokonalost, zdejší hodnocení někdy fakt nechápu, hlavně že žebříčky vede vyjebanej Darabont.

plakát

Věc (1982) 

Tenhle film stárne jak víno. Dokonalost ve všech směrech a závěr, o kterym se vedou spory, sáhodlouhý diskuze a vymejšlí se teorie ještě po 40 letech.

plakát

Stará puška (1975) 

Je to skvělý, ale kdyby to obsahovalo méně nudných flashbacků, které nepříjemně přerušují masakrování nácků, mohlo to být dokonalý :-)

plakát

Dunkerk (2017) 

Viděno 3 roky po premiéře, nějak mě to tenkrát nezaujalo a po zhlédnutí názor nezměněn. Zbytečný Nolan, respektive není to vyloženě špatný, ale od něj by člověk čekal daleko víc. No nic, nejlepším "válečným" filmem široko daleko zůstává samozřejmě Apokalypsa a postupně ji na trůnu neohrozil ani Stone, ani Spielberg a Nolan už vůbec ne. Zvedne Quentin hozenou rukavici???

plakát

Zpřítomnělí (2019) (seriál) 

Kdyby se na konci alespoň naznačilo, co se proč děje, dal bych asi víc, takhle nezbývá než konstatovat, že je to hovadina.