Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Šedá zóna (2001) 

Už nikdy v životĕ ten film nechci vidĕt...dávám plnej počet.

plakát

Malý princ (2015) 

Myslím, že ten kdo nečetl knížku, nepochopí jejího ducha z tohoto filmu. Ten, kdo dílko četl, se určitĕ potĕší jejímu nevšednímu převyprávĕní. Proto doporučuji: nejdřív přečíst, poté koukat. Ta knížečka opravdu stojí za trochu toho "drahoceného, předvánočního času".

plakát

Deng yi ge ren ka fei (2014) 

Nejsrandovnĕjší romantika (nebo nejromantičtĕjší sranda?) co jsem kdy vidĕl. A to jsem to chtĕl vypnout po půl hodinĕ úžaslého zírání. Ale nemám ve zvyku odcházet z kina a ani vypínat dvd uprostřed filmu. Vyplatilo se. Od pĕti mĕ odradila jen příliš dlouhá stopáž.

plakát

Cesta ven (2014) 

Žiju v této republice a o dĕní v ní se zajímám. V tomto "filmu" jsem nevidĕl nic o čem bych nevĕdĕl o čem bych nečetl, nebo tonevidĕl v jiných hraných, nebo dokumentárních filmech. Jestli to nĕkoho šokovalo, tak žije naprosto mimo tento stát. Jedna hvĕzda za filmařinu pro celý štáb, protože si umím představit tvůrčí proces s tímto materiálem.

plakát

Můj den (2013) (studentský film) 

Lehké , vtipné, francouzsky ležérní. Výborný výběr hudby. Skvělý hlavní představitel. Dobrá volba černobílé. Kavárenská atmosféra je cítit z každého záběru tak, jako vůně sušenek a kávy. P.S.: Je to Paroubek, není to Paroubek.....?

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Příběh je tak na dvě hvězdy, ale o ten tu ani moc nejde. Celé to na čtyři hvězdy povyšuje akčnost, dynamika a skvělá animace. Žádné zdržovačky s nějakým poselstvím a moudrem. Jedna šílená akce střídá druhou, až je toho na jeden film až moc. Já se bavil. A o to tu nejspíš tvůrcům šlo.

plakát

Iron Sky (2012) 

Musím přiznat, že jsem se "pobavil". Takovou hovadinu by nevymyslel ani legendární Edward (Wood). Jedna hvězda za celkem dobrý (i když totálně nevyužitý) nápad a jedna za hudbu Laibach.

plakát

Match Point - Hra osudu (2005) 

Brilantní. Celá scéna realizace zločinu podbarvená operním zpěvem na mě opravdu zapůsobila. Byl jsem napjatej jak struna. To byla ta pomyslná třešnička na dortu a páta hvězdička. Woody, tentokrát jinej, ale stejně svůj.

plakát

Glen, nebo Glenda (1953) 

Edwardu Woodovi nemůžu dát jiné hodnocení než 5 nebo odpad. 5 za absolutní filmové bláznovství, nebo odpad pro totálního loosera. Volím 5...