Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (103)

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

rozhodně je to příjemnější zážitek než čtení o Pentagon Papers na wikipedii. na druhou stranu to není o tolik lepší program a poměrně průměrná časová investice. příběh, herci a režisér, všichni fungují jako hlavní poutáky, ale dohromady splynou v celkem ospalý film. stačí vidět prvních a posledních patnáct minut a to už je možná opravdu lepší, než ta wikipedie. *sněžný den*

plakát

Bylo nás šest (1986) (seriál) 

snad je to i hezka vzpominka, i kdyz ne moje

plakát

Démanty noci (1964) 

...asi jsem to spatne ocenila a neuvedomuji si dulezitost snimku ve sve dobe. tento rok byl ale na festaku dost zbytecny (videno na kviff)

plakát

Kaniba (2017) 

pokud nemate stejny problem jako tenle typek, film si nepoustejte prosim. investice vaseho casu kamkoli jinam se vyplati mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem vice. dost jsem si o jeho pribehu jeste hledala a timto komentar s tim koncim, tento "clovek" si nezaslouzi ani vterinku nic z vasi energie. ano, asi to beru moc osobne, ale o to presne se film snazi a tak k nemu budu tak pristupovat. nic se v nem totiz nedeje, cokoladu umim jist taky. (videno na kviff s sampanem a olivami)

plakát

Dívka (2018) 

je to asi chytry film, ale jednou stacil. pro vsechny LGBT+ (asi to neni ta nejinkluzivnejsi verze psani, pardon) nadsence je to MUST SEEN. dekuji za otevreni oci do noveho sveta, radeji se ale vratim zpet do toho sveho. (videno na kviff)

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

kazdy clovek s pristupem na internet by to mel videt. byt se nas to v Evrope tyka mnohem mene, je to genialne zpracovana retardovana problematika na ktere USA stoji. V ostatnich komentarich vidim hejty na posledni sekci filmu. mne se to naopak libilo, proc taky nekomunikovat svuj nazor pomoci filmu? proc nepouzit filmove dilo jednou taky mnohem uceloveji? jak jinak, nez filmem? (videno na KVIFF)

plakát

Climax (2018) 

I CAME HERE JUST FOR THE EXPERIENCE filmik. prasečinka, jak má být! sice plné nepřesností, když se ale při sledování moc nemyslí a soustředíte se pouze ten vrcholný EXPERIENCE, nabije vás nečekané poznání (prozreni?opojeni?vyvrcholeni?znechuceni?). nejde o dej, o film, ale o to, co si z nej vezmete. at uz jsou to blitky, zvlastni otazky typu: kondomy uz ve Francii nejsou in? nakupovat drogy pro 30 kamosu (ale myslim, ze jich bylo min) zni jako dobra investice penez? bydlet uprostred totalni prdele s bandou neznamych lidi v ubytovne se jednema dverma je gut? dve misy sangriy pro 30 lidi jsou rebelstvi?, urcite to bude aspon neco. treba to ze fet smrdi. jo a pekne rozdeleni na FAZE a tanec k sezrani! (videno na kviff)

plakát

Cesta (2014) 

FILM NEBOLI, ALE URCITE BOLI SE NA NEJ DIVAT BEZ ROBERTA PATTTINSONA! (kviff)

plakát

Chata na prodej (2018) 

přehnané, ale v podstatě odpostatněné. režisér sympťák. příjemná alegorie dnešní české rodinky, i když je to hloupočké, je to film velmi aktuální. palec hore!

plakát

Utop se, nebo plav (2018) 

Vidět jednou plně stačí, ani to ale není k životu potřeba. Milá komedie, co zahřála u srdce (při nulových očekáváních) a pořádně zastudila (letní kino na KVIFF). Na Frantíky moc hezký počin.