Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (8)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Seriálová špička - HBO opravdu ví, co dělá. To, že přidali některým postavám roky na víc (oproti knihám), mi vůbec nevadí, ba naopak (nevím, komu by se v dnešní době chtělo koukat na to, jak si v první sérií užívá Khal s 13 letou Daenerys). Násilí moc nemusím, ale v GoT mi sedí. Doufám, že mi Geogre R. R. Martin nechá aspoň jednu oblíbenou postavu žít. Opravdu mě pobavily tagy k seriálu :D

Dexter

Dexter (2006)

1. a 2. série - naprostá dokonalost. Bohužel s přibývajícími série se seriál jen zhoršoval a zhoršoval. 3. série - škoda slov, pro mě asi nejhorší, ale kvůli Dexterovi jsem nemohla přestat koukat. 4. série - not bad. 5. a 6. série - samá voda. 7. série - přihořívá. 8. série - hoří. Všechny chyby seriálu odpouštím kvůli první a druhé sérii a poslednímu dvou dílů osmé. Konečně seriál, který to neposral. Kdyby skončil dříve, tak mi Harrison nemohl vyrůst, Debra by se s tím nestihla srovnat, producenti by vydělali méně peněz a získala bych spoustu času navíc - což jakožto milovník seriálů - nechci. 5* Dextere, budeš nám chybět.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

1 - 2 serie - miluju, miluju, miluju, miluju! Parta pecková, prostě super :). 3 serie - jo, dobrý, ale Rudy Nathana prostě nenahradí. Na 4. serii nekoukám, seriál pro mě ztratil smysl. Proto jen 4 hvězdy.

Nešika

Nešika (2011)

Pěkná, vtipná oddychovka. Nic víc, nic míň. Nešetřím na komentáři, ale víc k tomu není, co dodat.

Skins

Skins (2007)

1. generace je tak strašně dokonalá. 2. generace je obstojná, začíná hrozně, ale 4. série to zachraní. Ale 3. generace..aj aj aj. a 7. série je vyhrocená - FIRE: vyhrocené, PURE: vyhrocené, RISE: vyhrocené. Ale i tak, je to dokonalý britský seriál, víc mu nemůžu vytknout, ani kdybych chtěla, prostě ho žeru.

Ovládací panel
4 body