Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Jeho temné esence - The Botanic Garden (2022) (epizoda) 

Why?!?! Dovolte mi to shrnout...všichni, všichni se kvůli téhle dvojici obětovali. Někteří umřeli dvakrát...a pro lidi ve světech to ale nic nezměnilo a oni zůstali sami na lavičce? Předposlední díl ještě dával smysl, epický (ještě že Enoch zapomněl, že umí létat a teleportovat se). Takže....pokud by Will zničil nůž na začátku a andělé zavřely trhliny....tak nic z toho nebylo potřeba? Síla lásky jo?  Co znamenalo, že se Asriel snažil po Aragornovsku koupit čas pro Lyaru, když nakonec on porazil s Marisou Enocha? Proč nemohla Lyra do toho světa dřív?  Proč nemohli zlomit nůž v Eden-svete a pak by andělé zavřely trhliny????? Please explain! A Magisterium je teda dál?  Why?!??!?? Why did you do it so stupid! Nemohla být prostě finální epická bitva, redeeming deaths of father and mother. A oni by pak teda svoji sladkou láskou obnovili vesmír a odpočinuli v Edenu, svobodní, díky smrtí tisíců lidí během celého seriálu???? Nemohli nám tvůrci dát aspoň to????? Je to tak těžké???? Koherentní psaní bez děr!? ....Why?!?!

plakát

Bullet Train (2022) 

Není to John Wick. Je to svoje, je to brutální  a stylové. Brad Pitt parádní!

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Samozřejmě. Když to srovnáte s ostatními Marvel filmy, jako třeba Endgame, tak se dostanete v hodnocení dolů. Pokud ale budeme srovnávat obecně s komediemi, tak luxusní odpočinková jízda. Není tu ani nijak násilně rvaná woke agenda. Ano, je to ulítlé, ale to už přeci ustanovil Ragnarok. Za mě 95%.

plakát

Ant-Man (2015) 

Špica! :) Nejvtipnější film od Marvelu. Efektní a svižné. Pokud chcete letní komiksovou oddechovku, tak to je tohle. :)

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Při srovnání s podobnými snímky, luxus a vyšší třída. Nejvíce chytne akce, tempo a vynikající hudba! Režisérský na výbornou. Scénář...to je něco jiného, ale režisér je machr, tak to tolik nevadí. Herecky dobře zvládnuté. Škoda, že první polovina převažuje nad druhou téměř ve všech ohledech a je tu tak velká potřeba si nechat závěr do třetího filmu.

plakát

Transformers: Zánik (2014) odpad!

Ne...ne...nedokoukal jsem to. Ne, prostě...já se snažil víte. Byly tam krásné triky, ale z toho příběhu se mi chtělo...tam není příběh, není tam vztah k postavám, není tam nic, proč by vám mělo na někom záležet kromě Stanleyho Tucci, který je výborný. Ale jinak ne....ne...nedokoukal jsem to. Ne! Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!

plakát

Dark Matter (2015) (seriál) 

Sci-fy, které má hodně co říct, jen si dává na čas. Vzhledem k tomu, že víme, jací autoři stojí za tímto počinem, tak ve mě trvá naděje, že se to pravé teprve ukáže. Jasně má to nižší rozpočet a člověk prostě myslí na SG a čeká kdy se ukáže první mimozemšťan. Zároveň ale platí, že po dlouhé době se tu děje příběh, který není na první pohled dekódovatelný a charaktery mají zajímavé dilema, které se s každým dílem prohlubuje, problematizuje a nejlepší je prostě android, co k tomu dodat :D.

plakát

Ovečka Shaun ve filmu (2015) 

Super! :) Rozhodně naprosto věrné seriálu, navíc to bylo nečekaně i napínavé a místy i dojemné! :) Pro děti určitě ještě větší psina, smáli se ale i dospělí i má rodina :)!