Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Nezlomný (2014) 

Asi tu polovina lidí viděla úplně jiný film, ale byla jsem mile překvapena. Moc jsem si od toho neslibovala, už jen díky komentářům, které jsem si zde přečetla... Jsem poučena, nečíst komentáře a nedělat předčasné závěry... Film se mi líbil a Angie ukázala, že to za kamerou umí. Ty 4* si zaslouží a herci též. Bylo to tu plno názorů, že film je bez emocí, ale jsem názoru, že to bylo podstatou toho filmu. Nenechal se zlomit, nedal průchod emocím, byl jako led co neroztát a díky tomu přežil.... jen tak dál!

plakát

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (2013) 

Neviděla jsem žádnou souvislost s prvním dílem. Mě osobně se to líbilo, určitě si to nezaslouží 4* nebo 5*, ale ty tři hvězdy ano. Nemohu si pomoci, ale nějak "strašidelně" to na mě nepůsobilo, pár lekacích scén tam bylo, to ano, ale spíš mě zaujal příběh jako takový.

plakát

Drákula (2013) (seriál) 

Zatím se tomu snažím přijít na chuť, klasika je prostě Drácula v podání Garyho Oldmana :) Není to špatné, ale něco mi tam prostě vadí, uvidíme co přinesou následující díly :)

plakát

Carrie (2013) 

Jedním slovem zklamání. Četla jsem knihu, viděla původní verzi a teď tohle? Stará verze s mladým Travoltou byla prostě mnohem povedenější.

plakát

Neřízená střela (2010) 

Konečně pořádná komedie! Musím říct, že jsem se opravdu skvěle bavila! Úplně něco jiného než ty americký sr*čky! ...

plakát

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna (2013) 

Relativně nízké hodnocení tento film získává jenom díky tomu, že je od něj očekáváno úplně něco jiného. Je to velmi emotivní film, který na mě udělal dojem a čtyři hvězdy si rozhodně zaslouží!

plakát

Lesní duch (2013) 

tři hvězdy dávám pouze za pár povedených lekacích scén, jinak je to strašná ptákovina... Čekala jsem od toho mnohem víc...

plakát

Muž z oceli (2013) 

Tak jako snad v každé "komiksovce" jede i zde vše podle téměř stejného scénáře, mě zde upoutaly flashbacky do minulosti, které byly vyvedené. Henry byl perfektní, pouze se mi nelíbilo jak byl v roli supermana vyumělkovaný, působil jak figurína - škoda, v první části filmu působil mnohem přirozeněji... Russell byl také skvělou volbou! A Amy? No nebyla špatná, ale její role mi přišla jaksi přehnaná ... Jinak fajn podívaná :)

plakát

Světová válka Z (2013) 

"Z" pro mě byl naprosto dokonalý zážitek, chvíli sice film působil jako pohádka (převážně scéna odehrávající se v letadle, kterou zázrakem Brad přežije), ale našlo se tam plno momentů kdy jsem měla nahnáno a po cestě domů jsem se rozhlížela zda na nás někde nevyskočí nějaký ten zombie :) rozhodně doporučuji!!!